Loodgieter badkamer

De badkamer heeft ’s ochtends en ’s avonds de meeste aanloop. Uw sanitair moet in topconditie zijn om deze drukte aan te kunnen. Gelukkig is dat meestal geen probleem. Totdat u merkt dat het water niet wegloopt of u een lekkage ontdekt. Vaak precies op het moment dat u haast heeft of op een tijdstip waarop de meeste bedrijven gesloten zijn. Bij MMA Loodgietersbedrijf kunt u altijd terecht, bel direct 085 - 401 98 47.

Spoedservice loodgieter

De spoedservice van MMA Loodgietersbedrijf is 24/7 bereikbaar, ook in het weekend en op feestdagen. Onze vakkundige loodgieters zijn werkzaam in Noord-Holland, Zuid-Holland én Utrecht. Zij komen zo snel mogelijk naar u toe om ter plekke uw afvoer te ontstoppen en reparaties uit te voeren.

Onze loodgieters hebben professioneel gereedschap bij zich en kunnen dus direct aan de slag in uw badkamer. MMA Loodgietersbedrijf kan o.a. de volgende loodgieterswerkzaamheden voor u uitvoeren:

 • Afvoer ontstoppen en reinigen
 • Riolering ontstoppen en reinigen
 • Reparatie kraan
 • Reparatie en installatie douche, bad en wastafel
 • WC ontstoppen
 • Reparatie wc
 • Reparatie en installatie afvoer- en waterleidingen
 • Waterbesparende maatregelen

Afvoer ontstoppen en reinigen

Haren, zeep, tandpasta zijn de vijand van ieder afvoerputje. Ze plakken aan elkaar en veroorzaken een verstopping. Soms kunt u dit probleem zelf oplossen, met een ontstopper of door de zwanenhals schoon te maken. Lukt dit niet? Bel dan naar MMA Loodgietersbedrijf 085 - 401 98 47. Onze loodgieters verwijderen de verstopping en reinigen de afvoer.

Riolering ontstoppen en reinigen

Door een verstopte riolering kan het water niet weg. Als u pech heeft, kunt u na het douchen meteen gaan dweilen. Dit is een noodgeval! MMA Loodgietersbedrijf lost dit probleem zo snel mogelijk voor u op. Bel 085 - 401 98 47.

Reparatie kraan

Een kapotte kraan kan gaan lekken en dat moet voorkomen worden. De loodgieters van MMA Loodgietersbedrijf kunnen alle kranen snel en vakkundig repareren. Als dit niet mogelijk is, dan kunnen wij in overleg met u ook een nieuwe kraan installeren. Heeft u een kapotte kraan? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op, bel 085 - 401 98 47.

Reparatie en installatie douche, bad en wastafel

Tegenwoordig is in veel badkamers veel meer te vinden dan de standaard kraan en douchekop. Een stoomcabine of douchekolom is voor veel mensen een dagelijkse luxe geworden. Als er dan iets stuk gaat, is dat lastiger op te lossen dan een kapotte douchekop. MMA Loodgietersbedrijf is op alles voorbereid. Onze loodgieters hebben al het gereedschap bij zich, waarmee ze ook dit soort reparaties vakkundig uit kunnen voeren.

Is uw douche, bad of wastafel aan vervanging toe? Dan kan MMA Loodgietersbedrijf de oude voorzieningen voor u verwijderen en uw nieuwe douche, bad of wastafel installeren. Bel ons voor meer informatie 085 - 401 98 47.

WC ontstoppen

Hoewel de wc een alleseter lijkt, krijgt ook hij wel eens buikpijn. Frituurvet, kattengrind, teveel wc papier, er zijn nog veel meer dingen die worden doorgespoeld en halverwege blijven steken. Het gevolg is een verstopt toilet. Daar wil je snel vanaf! Bel naar MMA Loodgietersbedrijf 085 - 401 98 47 en wij zorgen ervoor dat dit probleem zo snel mogelijk wordt opgelost. Van lekkende toiletten tot kapotte reservoirs, onze loodgieters weten er wel raad mee.

Reparatie wc

Is uw wc of reservoir kapot? Bel dan MMA Loodgietersbedrijf 085 - 401 98 47. Onze vakkundige loodgieters komen zo snel mogelijk naar u toe om uw wc te repareren.
Reparatie en installatie afvoer- en waterleidingen Als u een kapotte afvoer of waterleiding heeft, dan heeft MMA Loodgietersbedrijf alle kennis en gereedschap in huis om dit te repareren. Wilt u uw badkamer aanpassen? Dan installeren wij graag de nieuwe afvoer- en waterleidingen voor u.

Waterbesparende maatregelen

Onze ervaren loodgieters leggen u graag uit, hoe u kunt besparen op water. Goed voor het milieu en uw portemonnee. Bel MMA Loodgietersbedrijf voor meer informatie 085 - 401 98 47.

MMA Loodgieter staat voor u klaar!

Wij kunnen u helpen met

Badkamers

Problemen in uw badkamer? Wij kunnen u helpen.

Meer over badkamers

Waskamers

Wasmachine en droger problemen? Laat ons u helpen

Meer over waskamers

Keukens

Problemen in de keuken verstoren het hele huishouden.

Meer over keukens

Kelders en bijkeukens

Een lekkage of verstopping, het komt altijd ongelegen.

Meer over kelders en bijkeukens

CV ketels, boilers en geisers

Kapotte cv ketel, boiler of geiser? Wacht niet langer.

Meer over CV ketels, boilers en geisers

Tuin

Regenpijp of riool verstopt? Bel ons nu!

Meer over tuinwerkzaamheden

Waarom MMA Loodgietersbedrijf?

Last van een verstopte riolering of lekkende waterleiding? Daar wilt u zo snel mogelijk vanaf! De loodgieters van MMA Loodgieter begrijpen dit als geen ander. Daarom staan wij 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Ook in het weekend en op feestdagen.

Onze loodgieters hebben al het gereedschap bij zich, waarmee zij direct de verstopping of lekkage kunnen repareren. Wilt u weten of de reparatie gedekt wordt door uw verzekering? Vraag het onze loodgieters, zij helpen u graag.

Heeft u een calamiteit? Bel naar MMA Loodgieter: 085 - 401 98 47 voor een snelle en professionele oplossing.

 • Professionaliteit

  Onze loodgieters zijn vakkundig en zeer professioneel. Iedere loodgieter beschikt over de juiste certificaten en lossen elke klus op.

 • Flexibel en effectief

  MMA Loodgieter is heel effectief en flexibel. Onnodige kosten maken wij niet en we vertellen je vooraf eerlijk wat we gaan doen.

 • 24/7 Bereikbaar

  Onze loodgieters zijn werkzaam in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Woon jij hierbuiten maar wil je toch graag dat wij langskomen, neem dan vrijblijvend contact op.

 • Regio’s

  MMA Loodgieter is 24/7 bereikbaar. Heeft u in de nacht een verstopping of lekkage? Wij helpen u gelijk.