Loodgieter keuken

Van een verstopte afvoer tot lekkage, in de keuken kunnen zich veel problemen voordoen. Dit soort problemen verstoren het hele huishouden. Wacht daarom niet te lang met het inschakelen van hulp. Bel MMA Loodgietersbedrijf 085 - 401 98 47. Een van onze vakkundige loodgieters komt zo snel mogelijk naar u toe.

Met spoed een loodgieter nodig?

Heeft u direct een loodgieter nodig? Bel 085 - 401 98 47. De spoedservice van MMA Loodgietersbedrijf is 24/7 bereikbaar, ook in het weekend en op feestdagen. Onze vakkundige loodgieters zijn werkzaam in Noord-Holland, Zuid-Holland én Utrecht.

Onze loodgieters hebben professioneel gereedschap bij zich. Zij kunnen direct aan de slag in uw keuken. MMA Loodgietersbedrijf kan o.a. de volgende loodgieterswerkzaamheden voor u uitvoeren:

 • Afvoer ontstoppen en reinigen
 • Reparatie lekkage
 • Reparatie kraan
 • Reparatie vaatwasser
 • Reparatie voedselvermaler
 • Installeren nieuwe voorzieningen

Afvoer ontstoppen en reinigen

Loopt het water in uw gootsteen niet goed weg? Dan is het tijd om uw afvoer te reinigen. Wacht niet totdat het water helemaal niet meer wegloopt, maar bel direct MMA Loodgietersbedrijf 085 - 401 98 47. Onze loodgieters verwijderen de oorzaak van de verstopping en reinigen uw afvoer, zodat u weer zo snel mogelijk uw keuken weer kunt gebruiken.

Tip! Wees voorzichtig met het gebruik van chemische gootsteenontstoppers. Deze middelen kunnen uw afvoer en riolering beschadigen. U kunt uw afvoer onderhouden door maandelijks de gootsteen vol te laten lopen met een oplossing van heet water en soda. Trek daarna de stop eruit, zodat de oplossing kleine hoeveelheden zeep en viezigheid in uw afvoer op kan lossen.

Reparatie lekkage

In de keuken komen veel verschillende leidingen samen. Een lekkage betekent veel ongemak en schade. Soms is de oorzaak van de lekkage meteen duidelijk en soms ook niet. De ervaren loodgieters van MMA Loodgietersbedrijf sporen de oorzaak van de lekkage voor u op. Daarna kunnen zij de leiding direct repareren. Bel 085 - 401 98 47 als u wilt dat uw lekkage snel en professioneel verholpen wordt.

Reparatie kraan

Heeft u een lekkende of kapotte kraan? Geen probleem! De loodgieters van MMA Loodgietersbedrijf kunnen elke soort kraan repareren. We vervangen of repareren het kapotte onderdeel. Als dat niet meer mogelijk is, dan kunnen we in overleg met u een nieuwe kraan installeren. Bel 085 - 401 98 47 en wij komen zo snel mogelijk naar u toe.

Reparatie vaatwasser

De vaatwasser neemt u veel werk uit handen. Als de vaatwasser stuk gaat, is dat voor de meeste mensen een groot gemis. In sommige gevallen kan een kapotte vaatwasser tot waterschade leiden. Wacht dus niet te lang met het inschakelen van deskundige hulp. Als u vermoedt dat uw vaatwasser niet goed functioneert, bel dan naar MMA Loodgietersbedrijf 085 - 401 98 47. Wij kunnen ieder merk vaatwasser repareren.

Tip! Verwijder voedselresten en vloeibaar vet van uw vuile vaat voordat u dit in de vaatwasser zet.

Reparatie voedselvermaler

Voedselvermalers zijn ontzettend handig in de keuken. Ze werken het beste bij het verwerken van kleine hoeveelheden overgebleven voedsel. Bij te grote hoeveelheden raken de voedselvermaler en uw gootsteen soms verstopt. Heeft u problemen met uw voedselvermaler? Bel dan MMA Loodgietersbedrijf 085 - 401 98 47. Wij zorgen ervoor dat uw voedselvermaler en gootsteen worden ontstopt. Ook kunnen onze loodgieters uw voedselvermaler repareren.

Tip! Voorkom verstoppingen en stop geen wortelen, selderij en andere moeilijk te vermalen voedselresten in uw voedselvermaler. Ook door vloeibaar vet raakt de voedselvermaler verstopt.

Installeren nieuwe voorzieningen

MMA Loodgietersbedrijf is gespecialiseerd in het snel en vakkundig oplossen van uw problemen met riolering, afvoer en waterleiding. Daarnaast installeren we ook graag nieuwe afvoeren, riolering of sanitaire voorzieningen voor u, als de oude voorzieningen vervangen moeten worden. Wilt u meer informatie? Bel MMA Loodgietersbedrijf 085 - 401 98 47.

MMA Loodgieter staat voor u klaar!

Wij kunnen u helpen met

Badkamers

Problemen in uw badkamer? Wij kunnen u helpen.

Meer over badkamers

Waskamers

Wasmachine en droger problemen? Laat ons u helpen

Meer over waskamers

Keukens

Problemen in de keuken verstoren het hele huishouden.

Meer over keukens

Kelders en bijkeukens

Een lekkage of verstopping, het komt altijd ongelegen.

Meer over kelders en bijkeukens

CV ketels, boilers en geisers

Kapotte cv ketel, boiler of geiser? Wacht niet langer.

Meer over CV ketels, boilers en geisers

Tuin

Regenpijp of riool verstopt? Bel ons nu!

Meer over tuinwerkzaamheden

Waarom MMA Loodgietersbedrijf?

Last van een verstopte riolering of lekkende waterleiding? Daar wilt u zo snel mogelijk vanaf! De loodgieters van MMA Loodgieter begrijpen dit als geen ander. Daarom staan wij 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Ook in het weekend en op feestdagen.

Onze loodgieters hebben al het gereedschap bij zich, waarmee zij direct de verstopping of lekkage kunnen repareren. Wilt u weten of de reparatie gedekt wordt door uw verzekering? Vraag het onze loodgieters, zij helpen u graag.

Heeft u een calamiteit? Bel naar MMA Loodgieter: 085 - 401 98 47 voor een snelle en professionele oplossing.

 • Professionaliteit

  Onze loodgieters zijn vakkundig en zeer professioneel. Iedere loodgieter beschikt over de juiste certificaten en lossen elke klus op.

 • Flexibel en effectief

  MMA Loodgieter is heel effectief en flexibel. Onnodige kosten maken wij niet en we vertellen je vooraf eerlijk wat we gaan doen.

 • 24/7 Bereikbaar

  Onze loodgieters zijn werkzaam in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Woon jij hierbuiten maar wil je toch graag dat wij langskomen, neem dan vrijblijvend contact op.

 • Regio’s

  MMA Loodgieter is 24/7 bereikbaar. Heeft u in de nacht een verstopping of lekkage? Wij helpen u gelijk.