Loodgieter waskamer

Ieder huis heeft zijn eigen plek voor de wasmachine en droger. Bij de een staan ze op zolder, bij de ander in de bijkeuken, badkamer of garage. In sommige huizen is een aparte waskamer. De loodgieters van MMA Loodgietersbedrijf kunnen hiervoor speciale voorzieningen aanleggen, zoals afvoeren en waterleiding. Bel 085 - 401 98 47 voor meer informatie.

24/7 Spoedservice loodgieter

Het gebruik van wasmiddel, het wassen op lage temperaturen, haren en vies water, het plakt aan elkaar en blijft in de afvoer zitten. Soms veroorzaakt dit een verstopping, zodat het water van de wasmachine er niet goed doorheen kan. Het water komt terug uit de afvoer en stroomt de ruimte in. Geen paniek! Zet uw wasmachine uit en bel direct MMA Loodgietersbedrijf 085 - 401 98 47. Wij komen zo snel mogelijk naar u toe om uw afvoer te ontstoppen en te reinigen.

De spoedservice van MMA Loodgietersbedrijf is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Ook in het weekend en op feestdagen. Onze loodgieters zijn actief in Noord-Holland, Zuid-Holland én Utrecht. Zij lossen het probleem met uw afvoer, riolering of waterleiding vakkundig op:

 • Afvoer ontstoppen en reinigen
 • Afvoerputje ontstoppen en reinigen
 • Reparatie en installatie afvoer- en waterleidingen
 • Reparatie wasmachine
 • Reparatie kraan

Afvoer ontstoppen en reinigen

Wat doet u als uw wasmachine overloopt? Of als het water via de afvoer uw woning in stroomt? Zet uw wasmachine uit, draai de waterkraan dicht en bel direct MMA Loodgietersbedrijf 085 - 401 98 47. Wij komen zo snel mogelijk naar u toe. Onze loodgieters hebben al het gereedschap bij zich, waarmee ze uw afvoer kunnen ontstoppen en reinigen. Zo bent u snel uit de problemen.

Afvoerputje ontstoppen en reinigen

Sommige ruimtes waar wasmachines staan, hebben een afvoerputje. Als hier veel viezigheid in terechtkomt, kan een verstopte afvoer ontstaan. Het water loopt niet weg en beschadigt uw muren en vloer. Heeft u een verstopte afvoer? Bel direct MMA Loodgietersbedrijf 085 - 401 98 47. Onze loodgieters komen zo snel mogelijk uw afvoer ontstoppen en reinigen.

Tip! Een stinkende lucht uit uw afvoer is vaak een waarschuwingssignaal. Voorkom schade en ongemak en neem direct contact op met MMA Loodgietersbedrijf, bel 085 - 401 98 47. Wij reinigen uw afvoer, zodat u deze weer met een gerust hart kunt gebruiken.

Reparatie en installatie afvoer- en waterleidingen

Afvoeren en waterleidingen zijn sterk. Toch kan het voorkomen dat ze gaan lekken. Soms kunt u duidelijk zien waar de lekkage vandaan komt. Als de leiding onder de vloer of in de muur zit, dan is dit niet goed zichtbaar. Er ontstaat in korte tijd heel veel schade.

Heeft u een lekkage? Probeer het water op te vangen in bijvoorbeeld een emmer. Zet al uw apparaten die water gebruiken, zoals de wasmachine en vaatwasser uit, draai de hoofdkraan dicht en bel direct MMA Loodgietersbedrijf 085 - 401 98 47. Wij zijn 24/7 bereikbaar en komen zo snel mogelijk naar u toe. Ook in het weekend en op feestdagen. Onze loodgieters hebben al het gereedschap bij zich, waarmee ze de oorzaak van de lekkage kunnen snel opsporen en repareren.

Ook kunnen wij uw oude afvoer- en waterleidingen vervangen door nieuwe leidingen te installeren. Bel ons voor meer informatie 085 - 401 98 47.

Reparatie wasmachine

Een beschadigde slang kan gaan lekken, waardoor u veel ongemak en soms zelfs waterschade heeft. MMA Loodgietersbedrijf kan de slangen van uw wasmachine voor u vervangen. Wacht niet langer en neem direct contact met ons op, bel 085 - 401 98 47.

Reparatie kraan

Door kalk of een kapot onderdeel kan een kraan gaan lekken. Meestal begint dit met een paar druppeltjes, maar dit kan ook harder gaan. De loodgieters van MMA Loodgietersbedrijf kunnen in de meeste gevallen uw kraan direct repareren. Als dit niet meer mogelijk is, dan kunnen zij in overleg met u een nieuwe kraan installeren.

Tip! Ziet u roest of kalk ontstaan op uw kraan? Dit kan wijzen op een kleine lekkage, die opeens groter kan worden. Bel MMA Loodgietersbedrijf om uw kraan te repareren, 085 - 401 98 47.

Sommige reparaties worden vergoed door uw verzekering. Wilt u weten of dit ook voor uw reparatie geldt? Vraag het aan onze loodgieter, hij helpt u graag.

MMA Loodgieter staat voor u klaar!

Wij kunnen u helpen met

Badkamers

Problemen in uw badkamer? Wij kunnen u helpen.

Meer over badkamers

Waskamers

Wasmachine en droger problemen? Laat ons u helpen

Meer over waskamers

Keukens

Problemen in de keuken verstoren het hele huishouden.

Meer over keukens

Kelders en bijkeukens

Een lekkage of verstopping, het komt altijd ongelegen.

Meer over kelders en bijkeukens

CV ketels, boilers en geisers

Kapotte cv ketel, boiler of geiser? Wacht niet langer.

Meer over CV ketels, boilers en geisers

Tuin

Regenpijp of riool verstopt? Bel ons nu!

Meer over tuinwerkzaamheden

Waarom MMA Loodgietersbedrijf?

Last van een verstopte riolering of lekkende waterleiding? Daar wilt u zo snel mogelijk vanaf! De loodgieters van MMA Loodgieter begrijpen dit als geen ander. Daarom staan wij 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Ook in het weekend en op feestdagen.

Onze loodgieters hebben al het gereedschap bij zich, waarmee zij direct de verstopping of lekkage kunnen repareren. Wilt u weten of de reparatie gedekt wordt door uw verzekering? Vraag het onze loodgieters, zij helpen u graag.

Heeft u een calamiteit? Bel naar MMA Loodgieter: 085 - 401 98 47 voor een snelle en professionele oplossing.

 • Professionaliteit

  Onze loodgieters zijn vakkundig en zeer professioneel. Iedere loodgieter beschikt over de juiste certificaten en lossen elke klus op.

 • Flexibel en effectief

  MMA Loodgieter is heel effectief en flexibel. Onnodige kosten maken wij niet en we vertellen je vooraf eerlijk wat we gaan doen.

 • 24/7 Bereikbaar

  Onze loodgieters zijn werkzaam in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Woon jij hierbuiten maar wil je toch graag dat wij langskomen, neem dan vrijblijvend contact op.

 • Regio’s

  MMA Loodgieter is 24/7 bereikbaar. Heeft u in de nacht een verstopping of lekkage? Wij helpen u gelijk.