Onderhoud en reparatie dompelpomp

Een dompelpomp gebruikt u waarschijnlijk in uw kelder of kruipruimte. Geen overbodige luxe in ons natte Nederland. Een kapotte dompelpomp moet zo snel mogelijk gerepareerd worden. Anders heeft u bij de eerstvolgende regenbui een groot probleem. De dompelpomp pompt het water via een afvoer naar het riool. Een ideale oplossing. Het is belangrijk dat u de dompelpomp regelmatig controleert of hij nog goed werkt. Heeft u hier hulp bij nodig? Bel direct MMA Loodgietersbedrijf 0800 – 732 48 36, onze loodgieters kunnen uw dompelpomp testen en onderhouden. Wij zijn actief in Noord-Holland, Zuid-Holland én Utrecht.

Met spoed een loodgieter nodig? Bel MMA Loodgietersbedrijf 0800 – 732 48 36!

Merkt u tijdens een flinke regenbui, dat uw dompelpomp kapot is? Of zit uw riool verstopt en komt het water uw woning binnen? MMA Loodgietersbedrijf is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar, ook in het weekend en op feestdagen. Onze loodgieters zijn actief in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht en voeren de volgende werkzaamheden voor u uit:

 • Onderhoud dompelpomp
 • Reparatie dompelpomp
 • Dompelpomp vervangen
 • Riool ontstoppen en reinigen

Onderhoud dompelpomp

Test regelmatig of uw dompelpomp nog goed werkt. Dit kunt u doen door een emmer water in de carter put te legen. Als het goed is, gaat de pomp aan het werk. Heeft u hulp nodig bij het onderhoud van uw dompelpomp? Of merkt u dat het water niet wordt afgevoerd? Bel dan MMA Loodgietersbedrijf 0800 – 732 48 36. Onze loodgieters weten hoe ze uw dompelpomp moeten onderhouden en kunnen indien nodig, ter plekke een reparatie uitvoeren aan uw dompelpomp.

Tip! Verwijder vuil, zand, grind en ander puin uit de carter put om de levensduur van uw dompelpomp te verlengen. Let er ook op dat de afvoer open is, zodat het water goed weggepompt kan worden.

Reparatie dompelpomp

Een dompelpomp wordt vaak gebruikt in een vaste opstelling in kelders en kruipruimtes. Er zijn verschillende soorten dompelpompen, al dan niet voorzien van een batterij. Deze batterij zorgt ervoor de dompelpomp ook bij een stroomstoring werkt. Is uw dompelpomp kapot? Bel dan MMA Loodgietersbedrijf 0800 – 732 48 36. Wij komen zo snel mogelijk naar u toe om uw dompelpomp te repareren.

Dompelpomp vervangen

Soms is een dompelpomp niet meer te repareren. Of worden de kosten van de reparatie van de dompelpomp hoger dan de aanschafkosten van een nieuwe dompelpomp. MMA Loodgietersbedrijf kan uw dompelpomp vervangen. Neem contact met ons op, bel 0800 – 732 48 36.

Riool ontstoppen en reinigen

Als het water niet uit uw kelder of kruipruimte wordt gepompt, kan dit ook veroorzaakt worden doordat uw afvoer of riool verstopt zit. Dit betekent veel ongemak en waterschade. Bel direct naar MMA Loodgietersbedrijf 0800 – 732 48 36. Onze spoedservice is 24/7 bereikbaar, ook in het weekend en op feestdagen. Wij komen zo snel mogelijk naar u toe om uw riool of afvoer te ontstoppen en te reinigen.

MMA Loodgieter staat voor u klaar!

Wij kunnen u helpen met

Badkamers

Problemen in uw badkamer? Wij kunnen u helpen.

Meer over badkamers

Waskamers

Wasmachine en droger problemen? Laat ons u helpen

Meer over waskamers

Keukens

Problemen in de keuken verstoren het hele huishouden.

Meer over keukens

Kelders en bijkeukens

Een lekkage of verstopping, het komt altijd ongelegen.

Meer over kelders en bijkeukens

CV ketels, boilers en geisers

Kapotte cv ketel, boiler of geiser? Wacht niet langer.

Meer over CV ketels, boilers en geisers

Tuin

Regenpijp of riool verstopt? Bel ons nu!

Meer over tuinwerkzaamheden

Waarom MMA Loodgietersbedrijf?

Last van een verstopte riolering of lekkende waterleiding? Daar wilt u zo snel mogelijk vanaf! De loodgieters van MMA Loodgieter begrijpen dit als geen ander. Daarom staan wij 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Ook in het weekend en op feestdagen.

Onze loodgieters hebben al het gereedschap bij zich, waarmee zij direct de verstopping of lekkage kunnen repareren. Wilt u weten of de reparatie gedekt wordt door uw verzekering? Vraag het onze loodgieters, zij helpen u graag.

Heeft u een calamiteit? Bel naar MMA Loodgieter: 085 - 401 98 47 voor een snelle en professionele oplossing.

 • Professionaliteit

  Onze loodgieters zijn vakkundig en zeer professioneel. Iedere loodgieter beschikt over de juiste certificaten en lossen elke klus op.

 • Flexibel en effectief

  MMA Loodgieter is heel effectief en flexibel. Onnodige kosten maken wij niet en we vertellen je vooraf eerlijk wat we gaan doen.

 • 24/7 Bereikbaar

  Onze loodgieters zijn werkzaam in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Woon jij hierbuiten maar wil je toch graag dat wij langskomen, neem dan vrijblijvend contact op.

 • Regio’s

  MMA Loodgieter is 24/7 bereikbaar. Heeft u in de nacht een verstopping of lekkage? Wij helpen u gelijk.