Reparatie CV ketel, boiler en geiser

Heeft u een kapotte cv ketel, boiler of geiser? MMA Loodgietersbedrijf begrijpt dat dit uw dagelijks leven behoorlijk beïnvloedt, daarom komen wij zo snel mogelijk naar u toe. Onze professionele loodgieters voeren ter plekke een reparatie uit aan uw cv ketel, boiler of geiser. Bel direct 085 - 401 98 47.

Met spoed een loodgieter nodig?

MMA Loodgietersbedrijf is 24/7 bereikbaar, ook in het weekend en op feestdagen. Onze loodgieters hebben al het gereedschap bij zich, waarmee zij snel en vakkundig uw kapotte cv ketel, boiler of geiser kunnen repareren. Is uw cv ketel, boiler of geiser stuk? Bel 085 - 401 98 47. Onze loodgieters zijn actief in Noord-Holland, Zuid-Holland én Utrecht.

Als de reparatiekosten erg hoog oplopen of als uw cv ketel, boiler of geiser niet meer te repareren is, kunnen wij in overleg met u, uw oude apparaat vervangen door een nieuwe.

 • Vervangen van uw cv ketel
 • Vervangen van uw boiler
 • Vervangen van uw geiser

Vervangen van uw cv ketel

De cv ketel zorgt ervoor dat het water voor jouw centrale verwarming wordt opgewarmd. Via een thermostaat wordt dit op de juiste temperatuur gebracht. Bel MMA Loodgietersbedrijf als u hulp nodig heeft bij de aanschaf van een:

 • CV ketel
 • Combiketel
 • HR ketel of Verbeterd rendement ketel

CV ketel

Wilt u uw cv ketel vervangen en heeft u nog een relatief nieuwe, zuinige boiler? Dan kunt u waarschijnlijk beter een nieuwe cv ketel kopen. MMA Loodgietersbedrijf kan uw oude cv ketel vervangen voor een nieuwe. Bel ons 085 - 401 98 47 voor meer informatie.

Combiketel

Een combiketel is een combinatie van een cv ketel en een boiler. Zijn uw cv ketel en boiler allebei aan vervanging toe? Dan kunt u veel energie en ruimte besparen met de aanschaf van een combiketel. De loodgieters van MMA Loodgietersbedrijf kunnen uw oude ketel, boiler en/of geiser vervangen door een combiketel. Bel voor meer informatie 085 - 401 98 47.

HR ketel of Verbeterd rendement ketel

Dit zijn de nieuwste combiketels. Ze zijn iets duurder in aanschaf, maar u bespaart er ook meer energie mee. Goed voor het milieu en uw portemonnee. MMA Loodgietersbedrijf kan uw oude combiketel, cv ketel, boiler of geiser vervangen door een HR ketel of Verbeterd rendement ketel. Neem contact met ons op voor meer informatie. Bel 085 - 401 98 47.

Vervangen van uw boiler

Een boiler zorgt ervoor dat u warm water uit de kraan kunt tappen. Er zijn tegenwoordig veel verschillende en energiezuinige boilers verkrijgbaar. Bel MMA Loodgietersbedrijf 085 - 401 98 47 als u hulp nodig heeft bij de aanschaf of installatie van een:

 • Conventionele boiler
 • Tankloze boiler
 • Hybride warmtepomp
 • Zonneboiler

Conventionele boiler

Bij een conventionele boiler wordt het water opgeslagen in een tank. Deze boilers zijn verkrijgbaar in verschillende groottes. Het verwarmen van het water gebeurt met gas of elektriciteit. Het warme water is direct beschikbaar als u de warme kraan opendraait. De levensduur van een conventionele boiler is ongeveer 11 jaar. De nieuwe modellen zijn energiezuiniger dan oudere modellen.

Tankloze boiler

Deze boiler verwarmt alleen water als het nodig is en is dus energiezuiniger dan de conventionele boiler. Een tankloze boiler heeft ook minder ruimte nodig en kan aan de muur worden opgehangen. De installatiekosten zijn hoger, omdat de tankloze boiler meer en speciale aan- en afvoerleidingen nodig heeft. De levensduur van de tankloze boiler is ongeveer 15 tot 20 jaar.

Hybride warmtepomp

Een hybride warmtepomp combineert de conventionele tankopslag met een warmtepomp. De warmtepomp haalt warmte uit de lucht, bodem of het grondwater en verwarmt hiermee het water. Een hybride warmtepomp kan aangesloten worden op bestaande water- en elektriciteitsaansluitingen. Het is een energiezuinige oplossing, waarmee u flink kunt besparen op uw stookkosten.

Zonneboiler

Een zonneboiler gebruikt zonne-energie om water te verwarmen. Een zonneboiler bestaat uit een zonnecollector, een warmwaterboiler waar soms een circulatiepomp in zit.

Zonneboilers zijn of passief of actief. Passieve zonneboilers hebben geen circulatiepomp en zijn vaak goedkoper dan de actieve systemen, maar ze zijn meestal niet zo efficiënt. Passieve systemen zijn betrouwbaarder en hebben een langere levensduur. U plaatst ze meestal zo hoog mogelijk in of op uw huis. Actieve zonneboilers gebruiken een circulatiepomp om het water door uw huis te laten circuleren. De actieve zonneboiler kunt u overal in uw huis plaatsen.

Vervangen van uw geiser

Geisers worden gebruikt in keukens of badkamers. Daarnaast is ook altijd nog een cv ketel nodig. Geisers worden steeds vaker vervangen door combiketels. Een combiketel levert meer water per minuut, is zuiniger in energiegebruik en heeft minder ruimte nodig. Als uw geiser kapot is, komt MMA Loodgietersbedrijf bij u thuis om uw geiser te repareren. Bel direct 085 - 401 98 47. Als dit niet meer mogelijk is of als de reparatiekosten te hoog worden, dan installeren wij graag een nieuwe geiser of combiketel voor u.

MMA Loodgieter staat voor u klaar!

Wij kunnen u helpen met

Badkamers

Problemen in uw badkamer? Wij kunnen u helpen.

Meer over badkamers

Waskamers

Wasmachine en droger problemen? Laat ons u helpen

Meer over waskamers

Keukens

Problemen in de keuken verstoren het hele huishouden.

Meer over keukens

Kelders en bijkeukens

Een lekkage of verstopping, het komt altijd ongelegen.

Meer over kelders en bijkeukens

CV ketels, boilers en geisers

Kapotte cv ketel, boiler of geiser? Wacht niet langer.

Meer over CV ketels, boilers en geisers

Tuin

Regenpijp of riool verstopt? Bel ons nu!

Meer over tuinwerkzaamheden

Waarom MMA Loodgietersbedrijf?

Last van een verstopte riolering of lekkende waterleiding? Daar wilt u zo snel mogelijk vanaf! De loodgieters van MMA Loodgieter begrijpen dit als geen ander. Daarom staan wij 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Ook in het weekend en op feestdagen.

Onze loodgieters hebben al het gereedschap bij zich, waarmee zij direct de verstopping of lekkage kunnen repareren. Wilt u weten of de reparatie gedekt wordt door uw verzekering? Vraag het onze loodgieters, zij helpen u graag.

Heeft u een calamiteit? Bel naar MMA Loodgieter: 085 - 401 98 47 voor een snelle en professionele oplossing.

 • Professionaliteit

  Onze loodgieters zijn vakkundig en zeer professioneel. Iedere loodgieter beschikt over de juiste certificaten en lossen elke klus op.

 • Flexibel en effectief

  MMA Loodgieter is heel effectief en flexibel. Onnodige kosten maken wij niet en we vertellen je vooraf eerlijk wat we gaan doen.

 • 24/7 Bereikbaar

  Onze loodgieters zijn werkzaam in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Woon jij hierbuiten maar wil je toch graag dat wij langskomen, neem dan vrijblijvend contact op.

 • Regio’s

  MMA Loodgieter is 24/7 bereikbaar. Heeft u in de nacht een verstopping of lekkage? Wij helpen u gelijk.