Afvoer verstopt Hoofddorp

Een verstopte afvoer komt nooit gelegen, en is niet altijd zelf optelossen. In dat geval kunt u altijd Mmaontstoppingsdienst bellen, wij staan dag en nacht klaar om u te helpen. Met een team van ervare en vakkundige mannen helpen wij u op ieder moment uit de nood.

Zelf uw afvoer ontstoppen:

Het is heel vervelend als uw afvoer verstopt is, een verstopping in uw afvoer kan nare stank en andere ongemakken veroorzaken. Bij een verstopping in de afvoer is het verstandig om het eerst zelf teproberen om te ontstoppen. Dit kunt u als volgt doen: Plak de lucht toevoer van de gootsteen af en laat een klein laagje water in de gootsteen lopen. Doe dit voordat u de afvoer gaat pompen met de plopper. Controleer het sifon onder de gootsteen vaak zit het dit verstopt. Ook is het verstandig om een lege emmer onder het aanrecht te plaatsen, zodat u het afvalwater en prut kan opvangen. Als u klaar bent met het ontstoppen, plaats dan de rubbers op de juiste manier terug om lekkage te voorkomen.

Hulp bij het afvoer ontstoppen:

Lukt het niet om zelf uw afvoer te ontstoppen? Bel dan: +31 23 23 02. Wij staan dag en nacht voor u klaar. Mmaontstoppingsdienst reinigt uw afvoer snel, vakkundig en voor een voordelige prijs! Onze vakmannen beschikken over de modernste technieken dankzij deze technieken kunnen wij uw problemen snel verhelpen.

Voorkomen van een verstopte afvoer:

Een verstopte afvoer kan over het algemeen voorkomen worden. Dit doet u door uw afvoer schoon te houden en regelmatig schoon temaken. Hieronder een aantal tips.

  • Verwijder vet en jus uitpannen zoveel mogenlijk met een keukenrol voordat u de pan gaat afwassen/omspoelen.
  • Verwijder andere resten uit het afvoer (bijvoorbeeld etensresten etc.)
  • Gebruik de rubberen ontsopper (plopper) als u ontstopping niet uit zichzelf verdwijnt.

Contact opnemen met MMA Loodgieter Haarlemmermeer (Hoofddorp):

  • bel dan: +31 23 23 02
  • wij zijn dag en nacht telefonisch bereikbaar
  • Vakmanschap