In deze riante villa in Hoofddorp hebben wij met spoed onderhoud gepleegd. Wij hadden reeds een opdracht staan voor onderhoud aan de cv installatie. De man des huizes was op vakantie en de zoon daarvan nam de honneurs waar. Hij merkte echter op dat er geen verwarming meer was. Nu kwam ze wel terug van wintersport, dus kou waren ze wel wat gewend, maar daar reageren wij uiteraard direct op. Helemaal toen wij vernamen dat de meneer zijn heup had gebroken op vakantie. Dan laat je iemand niet in de kou staan.

In deze video nemen wij jullie graag mee dat wij in staat zijn alle storingen en verstoppingen te verhelpen. In dit geval jarenlange ophoping van kalk. Wij hebben deze leiding snel en vakkundig ontstopt en alles weer aangesloten zodat er in ieder geval weer verwarming was.

We hebben reeds een vervolgafspraak gemaakt voor het verdere onderhoud. Maar wat een gigantische ketel. Wij kunnen vrijwel iedere cv ketel of cv installatie onderhouden of installeren. Dat is het voordeel van een vakman met jarenlange ervaring. In dit geval was er een collega loodgieter mee, aangezien wij hem eerder op de dag hebben ondersteund met onze professionele hogedruk installatie in onze bus.