Destop Turbo slecht voor je leidingen en werkt niet! Wij raden als loodgieters altijd iedereen chemische ontstoppers te gebruiken. Het is veel veiliger en goedkoper een natuurlijke ontstopper te maken. Koffiedik door je leiding spoelen? Ook zeker niet aan beginnen, onze collega heeft er een mooi artikel over geschreven.

Destop Turbo, trap er niet in!

Op dit moment is er een grote landelijke reclamecampagne om het middel Destop Turbo aan de man te brengen. Wij willen u graag adviseren deze kosten niet te maken. Het is een goedkoper en laagdrempeliger middel van sommige andere ontstoppers. Bij een echte verstopping zal geen enkel middel werken. Ja wel op de longen en de ogen misschien en op de verbindingen in de leidingen, maar zal geen positieve werking hebben.

Nu maar hopen dat dit bericht een aantal mensen bereikt die last hebben van een verstopping of beginnende verstopping. Merkt u dat uw afvoer al steeds wat minder goed doorloopt? Dan is dat bij uitstek het moment om een loodgieter te bellen. Waarom dan? Omdat het reinigen van de leiding dan veel gemakkelijker is dan wanneer de verstopping hardnekkig is. Dit is een perfect moment om ons of een loodgieter in te schakelen. Wij zullen veel minder tijd en energie kwijt zijn in het reinigen van een leiding dan bij een hardnekkige ontstopping. Een gel zal nimmer werken. Wilt u toch een ontstoppingsmiddel gebruiken, maak dan je eigen ontstoppingsmiddel met huis tuin en keuken-ingrediënten! Klik hier voor het recept.

Wij adviseren iedereen nooit een chemische ontstopper te gebruiken. Op onze website informeren wij iedereen hoe een natuurlijke ontstopper kan worden gemaakt. Dit zal bij een hardnekkige verstopping ook nooit de verstopping verhelpen. Het is goedkoper, veiliger en makkelijker om dit te maken en te proberen dan een dure ontstopper welke niet zal werken. Hierbij het proces:

MMA Loodgieter Hoofddorp raadt u het gebruik van een chemische ontstopper af. U kunt gemakkelijk een ontstopper maken op basis van natuurlijke producten. Dit proces kunt u inzetten voor een verstopte keukenafvoer, werkt erg goed bij een verstopte wasbak in de badkamer. Bekijk hier direct de methode voor een natuurlijke ontstopper en 2 andere technieken. Zet deze technieken gezamenlijk in voor het beste resultaat. Klik HIER voor de technieken en het recept.