Wij zijn 24/7 bereikbaar! Bel direct 023 230 2059

Archives

Snelle loodgieter

Kan niet anders zeggen dat die woord bij daad voegt. Gisterenmiddag gebeld en in de avond mijn verstopte afvoer vrij gemaakt. Thanks zal het doorvertellen.

Jur de Wilde

Top geregeld! Lekkende kraan binnen 2 uur vanaf melding gemaakt en dat op zaterdag!  Had niet alle spullen op voorraad maar nam de tijd om samen met mij naar de winkel te gaan om het juiste materiaal te kopen. Bedankt voor de snelle en vriendelijke service!

Patricia Eikeboom

Maandagavond plotseling een verstopping in de badkamer. Het bad kan niet leeg lopen, water komt via een putje die midden in de badkamer zit, er weer uit. Het was een beetje paniek. Ik ken mma maar ik wist niet dat ze 24 uur per dag beschikbaar zijn. Ik heb rond 19 u gebeld en binnen 2 uur ben ik geholpen. Het ging prima.

Jasper ten Beek

Helaas vanmorgen zaten wij met een verstopt toilet en hebben uw bedrijf gebeld. Ik moet zeggen mijn complimenten keurige jongeman die het probleem heeft opgelost, zeer beleefd, netjes werkend en vriendelijk. En ons toilet loopt weer. Een compliment voor het bedrijf.

Suzanne Havelaar

Toen ik MMA Loodgieter belde werd ik direct te woord gestaan. Zij stonden met een half uur bij mij voor. Perfecte service, snel geregeld en voor een scherpe prijs!