Wij zijn 24/7 bereikbaar! Bel direct 023 230 2059

Archives

Mevrouw Djarish

Loodgieter gebeld voor een afspraak. Helaas heeft mijn buurman mijn probleem kunnen verhelpen voor hem. Hij stond net voor mijn deur. Aan de afspraak houden dus een dikke 10! Ik heb hem zijn voorrijkosten wel vergoed voor de moeite.

Klaasse

Om maar even dichtbij mijn naam te blijven, een klasse loodgieter uit Hoofddorp. Verricht topwerk en is echt een keurige jongeman. Hoop je niet snel meer nodig te hebben, maar anders bel jullie zeker weer op!

H. Idrean

The plumber that cam at my place did a great job. He was with me in Hoofddorp within 30 minutes after calling. My toilet was clogged up. The plumber went straight to work and provided the solution in an hour. Thanks again Rachid.

Jalil

Lastige verstopping in mijn afvoer. Ik zelf geprobeerd te oplossen. Niet gelukt en rochid gebeld. Snel opgelost en afvoer kon weer gebruiken.

CV ketel vervangen

MMA Loodgieter heeft geprobeerd mijn oude beestje te repareren. Het was echter geen doen meer. Ik wist dat het er aan zat te komen. Dezelfde dag nog hebben ze een nieuwe ketel geinstalleerd. Mooi dat ze zich zo welwillend hebben opgesteld. Uiteraard voor de moeite een fooitje gegeven.

Afvoerputje kapperzaak

Wij zitten in een oud pandje waar een afvoer in zit in de vloer. Deze afvoer is handig met dweilen. Door alle haren is deze verstopt geraakt. We hebben het zelf geprobeerd op te lossen met een haakje maar helaas hebben we het zelf niet kunnen verhelpen. Rachid stond dezelfde middag nog bij ons. Probleem snel verholpen en zal hem zeker aanbevelen.

Restaurant Hoofddorp

Bij binnenkomst in ons restaurent rook het enorm. De lucht was niet te harden en we moest over een paar uur al open. Snel naar een loodgieter op zoek want de een van wc’s was overgelopen. De eerste die ik belde had helaas geen tijd. Daarna MMA Loodgieter uit Hoofddorp gebeld en deze was direct beschikbaar. Hij heeft het snel opgelost. Waarschijnlijk heeft iemand van het personeel van de dag ervoor iets niet helemaal goed gedaan. Restaurant helemaal ontlucht door alles op te zetten en konden de normale tijd open.

H. Janssen

MMA Loodgieter met gebeld met het verzoek of ze vandaag nog mijn kachel konden repareren. Ik ga morgen op vakantie en ben blij dat de lekkage nu zag. Als ik hier een dag later achter was gekomen had ik waarschijnlijk een meertje in mijn huis gehad. Keurige loodgieter uit Hoofddorp die zijn spoedservice eer aan doet.

top loodgieter uit Hoofddorp

Ik woon in Nieuw Vennep, is niet heel ver van hoofddorp natuurlijk, maar wat er op zijn site staat doet die ook echt. Gewoon bellen en hij staat er ook in het weekend dus. Ben je naam even kwijt maar ben wel blij dat je mijn verstopping hebt verholpen en dat op een zondag. Mijn dank is groot.

Hendrick

CV ketel geeft wat problemen. Is nog te jong om te vervangen. Ik zag dat MMA Loodgieter Hoofddorp vaker ketels repareerd. Even verder gekeken in hun blog en daar zag ik ook een casus dat ze een ketel hebben gerepareerd. Dus contact opgenomen en dezelfde dag was dit er nog. Mooi dat er servicegerichte bedrijven zijn. Na aankomst, geen bakkie koffie, maar meteen aan de bak. Hier houd ik van. Hij heeft de ketel gemaakt en met -9 graden is dat wel zo fijn. Bedankt