Wij zijn 24/7 bereikbaar! Bel direct 023 230 2059

BEKIJK AL ONZE SERVICES

MMA Loodgieters voor elke klus!

MMA Loodgieter biedt u alle services voordelig en professioneel aan. Niet alleen voor huiseigenaren, maar ook voor Gemeentes, Bedrijven en Industrie staat MMA Loodgieter voor u klaar.

Op dagelijkse basis verhelpen wij problemen, repareren wij leidingwerk, ontstoppingen en voeren wij loodgieterswerkzaamheden uit in de breedste zin van woord. Laat u overtuigen door ons hoge cijfer van onze beoordelingen. Wij zijn naast het best beoordeelde loodgietersbedrijf in Hoofddorp ook de meest beoordeelde loodgieter.

Wij staan voor service en klanttevredenheid. Wij houden vanaf december 2018 een blog bij waar wij ook grote klussen uit zullen lichten. Geen klus is te groot voor ons.

tarieven

MMA Loodgieters werkt met marktconforme voordelige tarieven. Onze voorrijkosten liggen zelfs lager dan de meeste aanbieders in de regio Noord-Holland, Zuid- Holland en Utrecht. Wilt u direct een prijsopgave ontvangen? Vul dan uw gegevens in of bel meteen met 023-230 2059.

Wij staan dag en nacht, 365 dagen per jaar, voor u klaar. Wij maken, reparen en lossen alle problemen op omtrent loodgieterswerkzaamheden. Geen klus is te groot of te klein. Van lekkende kraan tot verstopte afvoer van lekkage bij uw wc tot aan een compleet nieuwe riolering aanbrengen.

24 uur per dag, 7 dagen per week!
SPOEDSERVICE
Uw sanitair in goede handen!
BADKAMERS
Wasmachines & Drogers
WASKAMERS
Verstopping of lekkage?
KEUKENS
Ontstopping afvoerputje
KELDER & BIJKEUKEN
Boilers & Geisers
CV-KETEL
Wij herstellen alle waterschade!
WATERSCHADE
Reparatie van alle dompelpompen!
DOMPELPOMP
Dakgoot, Tuinslang & Regenpijp!
LOODGIETER TUIN