Wij zijn 24/7 bereikbaar! Bel direct 023 230 2059

Reparatie CV ketel, boiler en geiser

Heeft u een kapotte cv ketel, boiler of geiser? Wij begrijpen dat dit uw dagelijks leven behoorlijk beïnvloedt, daarom komen wij zo snel mogelijk naar u toe. Onze uiterst vakkundige loodgieters voeren ter plekke een reparatie uit aan uw cv ketel, boiler of geiser. Bel direct 023-230 2059 of vul het contactformulier in.

Met spoed een loodgieter nodig?

Wij zijn 365 dagen per jaar, 24 uur per dag bereikbaar. Onze loodgieters hebben al het gereedschap bij zich, waarmee zij snel en vakkundig uw kapotte cv ketel, boiler of geiser kunnen repareren. Is uw cv ketel, boiler of geiser stuk? Bel 023-230 2059. Onze loodgieters uit Hoofddorp zijn in een grote straal rondom Hoofddorp aan het werk. Bel nu en informeer of u in ons werkgebied valt. Laat u niet overtuigen door onze teksten en website maar door de vele honderden tevreden klanten voor u.

Als de reparatiekosten erg hoog oplopen of als uw cv ketel, boiler of geiser niet meer te repareren is, kunnen wij in overleg met u, uw oude apparaat vervangen door een nieuwe.

  • Vervangen van uw cv ketel
  • Vervangen van uw boiler
  • Vervangen van uw geiser

Vervangen van uw cv ketel

De cv ketel zorgt ervoor dat het water voor jouw centrale verwarming wordt opgewarmd. Via een thermostaat wordt dit op de juiste temperatuur gebracht. Bel MMA Loodgietersbedrijf als u hulp nodig heeft bij de aanschaf van een:

  • CV ketel
  • Combiketel
  • HR ketel of Verbeterd rendement ketel

CV ketel

Wilt u uw cv ketel vervangen en heeft u nog een relatief nieuwe, zuinige boiler? Dan kunt u waarschijnlijk beter een nieuwe cv ketel kopen. Wij kunnen uw oude cv ketel vervangen voor een nieuwe. Bel ons 023-230 2059 voor meer informatie.

Combiketel

Een combiketel is een combinatie van een cv ketel en een boiler. Zijn uw cv ketel en boiler allebei aan vervanging toe? Dan kunt u veel energie en ruimte besparen met de aanschaf van een combiketel. Wij kunnen uw oude ketel, boiler en/of geiser vervangen door een combiketel. Bel voor meer informatie 023-230 2059.

HR ketel of Verbeterd rendement ketel

Dit zijn de nieuwste combiketels. Ze zijn iets duurder in aanschaf, maar u bespaart er ook meer energie mee. Goed voor het milieu en uw portemonnee. Wij kunnen uw oude combiketel, cv ketel, boiler of geiser vervangen door een HR ketel of Verbeterd rendement ketel. Neem contact met ons op voor meer informatie. Bel 023-230 2059.

Vervangen van uw boiler

Een boiler zorgt ervoor dat u warm water uit de kraan kunt tappen. Er zijn tegenwoordig veel verschillende en energiezuinige boilers verkrijgbaar. Bel ons Loodgietersbedrijf in Hoofddorp op 023-230 2059 als u hulp nodig heeft bij de aanschaf of installatie van een:

  • Conventionele boiler
  • Tankloze boiler
  • Hybride warmtepomp
  • Zonneboiler

Conventionele boiler

Bij een conventionele boiler wordt het water opgeslagen in een tank. Deze boilers zijn verkrijgbaar in verschillende groottes. Het verwarmen van het water gebeurt met gas of elektriciteit. Het warme water is direct beschikbaar als u de warme kraan opendraait. De levensduur van een conventionele boiler is ongeveer 11 jaar. De nieuwe modellen zijn energiezuiniger dan oudere modellen.

Tankloze boiler

Deze boiler verwarmt alleen water als het nodig is en is dus energiezuiniger dan de conventionele boiler. Een tankloze boiler heeft ook minder ruimte nodig en kan aan de muur worden opgehangen. De installatiekosten zijn hoger, omdat de tankloze boiler meer en speciale aan- en afvoerleidingen nodig heeft. De levensduur van de tankloze boiler is ongeveer 15 tot 20 jaar.

Hybride warmtepomp

Een hybride warmtepomp combineert de conventionele tankopslag met een warmtepomp. De warmtepomp haalt warmte uit de lucht, bodem of het grondwater en verwarmt hiermee het water. Een hybride warmtepomp kan aangesloten worden op bestaande water- en elektriciteitsaansluitingen. Het is een energiezuinige oplossing, waarmee u flink kunt besparen op uw stookkosten.

Zonneboiler

Een zonneboiler gebruikt zonne-energie om water te verwarmen. Een zonneboiler bestaat uit een zonnecollector, een warmwaterboiler waar soms een circulatiepomp in zit.

Zonneboilers zijn of passief of actief. Passieve zonneboilers hebben geen circulatiepomp en zijn vaak goedkoper dan de actieve systemen, maar ze zijn meestal niet zo efficiënt. Passieve systemen zijn betrouwbaarder en hebben een langere levensduur. U plaatst ze meestal zo hoog mogelijk in of op uw huis. Actieve zonneboilers gebruiken een circulatiepomp om het water door uw huis te laten circuleren. De actieve zonneboiler kunt u overal in uw huis plaatsen.

Vervangen van uw geiser

Geisers worden gebruikt in keukens of badkamers. Daarnaast is ook altijd nog een cv ketel nodig. Geisers worden steeds vaker vervangen door combiketels. Een combiketel levert meer water per minuut, is zuiniger in energiegebruik en heeft minder ruimte nodig. Als uw geiser kapot is, komen wij bij u thuis om uw geiser te repareren. Bel direct 023-230 2059. Als dit niet meer mogelijk is of als de reparatiekosten te hoog worden, dan installeren wij graag een nieuwe geiser of combiketel voor u.