Wij zijn 24/7 bereikbaar! Bel direct 023 230 2059

Loodgieter kelder bijkeuken

Sommige mensen kunnen een aantal problemen met sanitair zelf oplossen. Het verwisselen van een doucheslang of –kop is meestal geen probleem. Voor het ontstoppen van een afvoerputje in de vloer of riolering is professionele hulp vaak onmisbaar.

Stelt u zich eens voor dat u de vloer van uw garage of bijkeuken wilt schoonspuiten. Al snel merkt u dat het water niet door het afvoerputje wegstroomt. Natuurlijk draait u meteen de kraan dicht, maar al dat water beschadigt uw vloer en muren. Bel direct naar MMA Loodgietersbedrijf 023-230 2059. Wij lossen dit probleem snel en vakkundig voor u op.

Loodgieters van MMA Loodgietersbedrijf zijn 24/7 bereikbaar

Een lekkage of een verstopt riool, het komt altijd ongelegen. Daarom is MMA Loodgietersbedrijf 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Ook in het weekend en op feestdagen. Heeft u een calamiteit? Bel 023-230 2059, dan komen wij zo snel mogelijk naar u toe. Onze loodgieters zorgen ervoor, dat problemen met uw afvoer, riolering of waterleiding zo snel mogelijk worden opgelost. Wij zijn werkzaam in Noord-Holland, Zuid-Holland én Utrecht.

MMA Loodgietersbedrijf kan o.a. de volgende loodgieterswerkzaamheden voor u uitvoeren:

  • Reparatie dompelpomp
  • Afvoerputje ontstoppen en reinigen
  • Reparatie cv ketel en boiler
  • Reparatie wasmachine
  • Reparatie dompelpomp

Dompelpomp

Een dompelpomp wordt in kelders of kruipruimtes gebruikt om water weg te pompen. In ons natte Nederland is dit geen overbodige luxe. Een kapotte dompelpomp betekent wateroverlast met schade en ongemak tot gevolg. U voorkomt eenvoudig vervelende verrassingen door regelmatig uw dompelpomp te controleren. Als u hier hulp bij nodig heeft, bel dan naar MMA Loodgietersbedrijf 023-230 2059. Wij helpen u graag.

Als uw dompelpomp kapot is, dan hebben onze loodgieters al het gereedschap bij de hand om uw dompelpomp te repareren. Soms is reparatie niet meer mogelijk. Dan kunnen onze loodgieters, in overleg met u, een nieuwe dompelpomp installeren.

Afvoerputje ontstoppen en reinigen

Veel kelders, bijkeukens en garages hebben een of meerdere afvoerputjes, zodat de vloer makkelijk schoongemaakt kan worden. Met het vieze water spoelen ook steentjes en ander vuil in het putje. Hierdoor kan het afvoerputje verstopt raken, waardoor het water op de vloer blijft staan en schade veroorzaakt. Geen nood! Bel direct naar MMA Loodgietersbedrijf 023-230 2059. Wij komen zo snel mogelijk naar u toe om uw afvoerputje te ontstoppen en te reinigen.

Reparatie cv ketel en boiler

Een cv ketel of boiler zorgt ervoor dat u warm water heeft. Onmisbaar in de keuken, badkamer en uw wasmachine kan ook niet zonder. Hangen er druppels aan uw cv ketel of boiler? Dan is er waarschijnlijk een lek. Heeft het water een bruine kleur of ruikt het vreemd? Ook dan kan het probleem aan uw cv ketel of boiler liggen.

Problemen met uw cv ketel of boiler moeten zo snel mogelijk worden opgelost. Wacht u te lang? Dan wordt de kans op schade en ongemak steeds groter. Bel naar MMA Loodgietersbedrijf voor een professionele loodgieter 023-230 2059. Hij kan uw cv ketel of boiler repareren en eventueel vervangen als dat nodig is.

Reparatie wasmachine

Een wasmachine kan om verschillende redenen een reparatie nodig hebben. De afvoer kan verstopt zitten, een beschadigde slang veroorzaakt lekkage of de wasmachine stroomt over. Wat het ook is, bel MMA Loodgietersbedrijf 085 – 401 98 47. Wij verhelpen de lekkage of ontstoppen de afvoer, zodat u uw wasmachine zo snel mogelijk weer kunt gebruiken.

Tip! Sommige calamiteiten kunt u voorkomen door regelmatig de slangen van uw wasmachine te controleren op slijtage of beschadigingen. Zorg ervoor dat de slangen niet gevouwen of geknikt zijn.