Wij zijn 24/7 bereikbaar! Bel direct 023 230 2059

Loodgieter uit Hoofddorp keuken

Van een verstopte afvoer tot lekkage, in de keuken kunnen zich veel problemen voordoen. Dit soort problemen kunnen een druk huishouden helemaal op z’n kop zetten. Wacht daarom niet te lang met het inschakelen van hulp. Wij zorgen ervoor dat u uw keuken binnen 24 uur weer volledig kunt gebruiken. Bel MMA Loodgietersbedrijf 023-230 2059. Een van onze vakkundige loodgieters komt zo snel mogelijk naar u toe.

Met spoed een loodgieter nodig in Hoofddorp op omstreken?

Heeft u direct een loodgieter nodig? Bel 023-230 2059. De spoedservice van MMA Loodgietersbedrijf is 24/7 bereikbaar, ook in het weekend en op feestdagen. Onze vakkundige loodgieters zijn werkzaam in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Wij zijn de best beoordeelde loodgieter uit Hoofddorp. Daarnaast hebben wij ook verreweg de meeste beoordelingen. Wat zegt u dit? Juist, wij zijn professionals die de intentie hebben om iedere klant een tevreden klant te maken.

Onze loodgieters hebben al het nodige professionele gereedschap bij zich. Zij kunnen direct aan de slag in uw keuken. Uiteraard wordt er eerst overleg gevoerd over de uit te voeren werkzaamheden om uw probleem op te lossen. MMA Loodgietersbedrijf kan o.a. de volgende loodgieterswerkzaamheden voor u uitvoeren:

  • Afvoer ontstoppen en reinigen, duurzaam met garantie
  • Reparatie lekkage, accuraat en professioneel
  • Reparatie kraan, voor jarenlang plezier
  • Reparatie vaatwasser, indien mogelijk zeer vakkundig
  • Reparatie voedselvermaler, specialistisch maar wij hebben de kennis
  • Installeren nieuwe voorzieningen, kwalitatief voor jarenlang plezier

Afvoer ontstoppen en reinigen in Hoofddorp en omstreken

Loopt het water in uw gootsteen niet goed weg? Dan is het tijd om uw afvoer te reinigen. Ons advies is om dit nimmer met schadelijke chemische ontstoppers te doen. Bedenkt u zich goed waarom die waarschuwingen allemaal op de verpakkingen staan, niet goed voor uw leidingen maar al helemaal niet voor de gezondheid van u en uw gezin. Een vastgekoekte prop is ook niet op de lossen met huis tuin en keukenoplossingen. Hier moet professioneel gereedschap aan te pas komen. Wacht niet totdat het water helemaal niet meer wegloopt, maar bel direct MMA Loodgietersbedrijf 023-230 2059. Onze loodgieters verwijderen de oorzaak van de verstopping en reinigen uw afvoer, zodat u weer zo snel mogelijk uw keuken weer kunt gebruiken. Wij doen dit honderden keren per jaar, zo snel en kostenefficiënt mogelijk. Bekijk onze beoordelingen en oordeel zelf. Bel nu op.

Gratis tip! Wees voorzichtig met het gebruik van chemische gootsteenontstoppers. Deze middelen kunnen uw afvoer en riolering beschadigen. U kunt uw afvoer onderhouden door maandelijks de gootsteen vol te laten lopen met een oplossing van heet water en soda. Trek daarna de stop eruit, zodat de oplossing kleine hoeveelheden zeep en viezigheid in uw afvoer op kan lossen. Dit kan zorgen voor jarenlang schone leidingen.

Reparatie lekkage

In de keuken komen veel verschillende leidingen samen. Een lekkage kan voor veel ongemak en schade zorgen. Doorgaans is de oorzaak van de lekkage meteen duidelijk en soms ook niet. De ervaren loodgieters van MMA Loodgietersbedrijf sporen de oorzaak van de lekkage voor u op. Daarna kunnen zij de leiding direct repareren. Uiteraard overleggen wij eerst met u. Bel 023-230 2059 als u wilt dat uw lekkage snel en kostenefficiënt verholpen wordt.

Reparatie kraan

Heeft u een lekkende of kapotte kraan? Geen probleem! De loodgieters van MMA Loodgietersbedrijf kunnen elke kraan repareren, van een wastafelkraantje, keukenkraan of een mengkraan in de doucheruimte. We vervangen of repareren het kapotte onderdeel. Als dat niet meer mogelijk is, dan kunnen we in overleg met u een nieuwe kraan installeren. Bel 020 – 261 14 73 en wij komen zo snel mogelijk naar u toe.

Reparatie vaatwasser

Een vaatwasser neemt u veel werk uit handen en heeft u met een bepaalde reden aangeschaft. Als de vaatwasser stuk gaat, of onbruikbaar wordt door een verstopping, is dat voor de meeste mensen een groot gemis. In sommige gevallen kan een kapotte vaatwasser tot waterschade leiden. Wacht dus niet te lang met het inschakelen van deskundige hulp. Als u vermoedt dat uw vaatwasser niet goed functioneert, bel dan naar MMA Loodgietersbedrijf 020 – 261 14 73. Wij kunnen ieder merk vaatwasser repareren.

Tip! Verwijder voedselresten en vloeibaar vet van uw vuile vaat voordat u dit in de vaatwasser zet. Onze loodgieters informeren u graag vrijblijvend welke kosten u kunt proberen te verhalen op uw verzekeringsmaatschappij.

Reparatie voedselvermaler

Voedselvermalers zijn ontzettend handig in de keuken en een zeer specifiek gekozen vorm van luxe. Ze werken het beste bij het verwerken van kleine hoeveelheden overgebleven voedsel. Bij te grote hoeveelheden raken de voedselvermaler en uw gootsteen soms verstopt. Heeft u problemen met uw voedselvermaler? Bel dan MMA Loodgietersbedrijf 020 – 261 14 73. Wij zorgen ervoor dat uw voedselvermaler en indien nodig gootsteen worden ontstopt. Ook kunnen onze loodgieters uw voedselvermaler repareren.

Tip! Voorkom verstoppingen en stop geen wortelen, selderij en andere moeilijk te vermalen voedselresten in uw voedselvermaler. Ook door vloeibaar vet raakt de voedselvermaler verstopt. Houd uw leidingen gezond door maandelijks een bak volle gootsteen te vullen met soda en water en dan ineens de stop eruit te trekken. Dit kan een langdurig schone leiding verzorgen.

Installeren nieuwe voorzieningen

MMA Loodgietersbedrijf is gespecialiseerd in het snel en vakkundig oplossen van uw problemen met riolering, afvoer en waterleiding. Daarnaast installeren we ook afvoeren, riolering of sanitaire voorzieningen voor u, als de oude voorzieningen vervangen moeten worden. Wilt u meer informatie? Bel MMA Loodgietersbedrijf 020 – 261 14 73. Laat onze teksten u niet overtuigen maar het feit dat we de meest en best beoordeelde loodgieter in Hoofddorp zijn. Ook buiten Hoofddorp zijn wij u graag van dienst.