Wij zijn 24/7 bereikbaar! Bel direct 023 230 2059

Loodgieter tuin

Buiten in de tuin, garage of schuur heeft u ook allerlei voorzieningen nodig, die door de loodgieter aangelegd kunnen worden. Een kraan voor de tuinslang, maar ook de dakgoot, regenpijp en riolering horen daarbij. De loodgieters van MMA Loodgietersbedrijf voeren deze werkzaamheden vakkundig voor u uit. Bel 023-230 2059 voor meer informatie.

Spoedservice loodgieters MMA Loodgietersbedrijf

Door blaadjes, nestmateriaal en ander tuinafval, kan uw regenpijp of riool verstopt raken. Bij de eerstvolgende regenbui loopt het water over straat of erger nog, uw huis in! Bel direct MMA Loodgietersbedrijf 023-230 2059. Onze spoedservice is 24/7 bereikbaar, ook in het weekend en op feestdagen. Onze vakkundige loodgieters zijn actief in Noord-Holland, Zuid-Holland én Utrecht. Zij zorgen ervoor, dat de verstopping zo snel mogelijk wordt verholpen.

  • Afvoerreiniging
  • Riool ontstoppen en reinigen
  • Reparatie riool
  • Reparatie kraan
  • Reparatie waterleiding
  • Reparatie en vervangen dakgoot
  • Septic tank reinigen
  • Afvoerreiniging

Blaadjes, takjes en puin, via de dakgoot en regenpijp belandt het allemaal in het riool. Meestal is dat geen probleem. Totdat het zo veel of zo groot is, dat het in de regenpijp blijft steken. Het water kan niet weg, uw dakgoot stroomt over en u heeft wateroverlast. Maak direct een afspraak met MMA Loodgietersbedrijf 023-230 2059. Onze loodgieters verwijderen de verstopping uit uw regenpijp en reinigen de hele afvoer.

Tip! Maak uw dakgoot 1 tot 2 keer per jaar schoon. In ieder geval in de herfst als de bomen hun bladeren verliezen. Hierdoor kunt u verstopping van uw regenpijp voorkomen.

Riool ontstoppen en reinigen

Al uw binnen- en buitenafvoeren komen uit op het riool. Als het vuil zich ophoopt, raakt het riool verstopt. U merkt dit soms, doordat er een vieze lucht uit uw afvoerputjes komt. In het ergste geval loopt uw afval- of regenwater niet weg en komt dit door uw afvoerputjes omhoog. Als dit in uw woning gebeurt, ontstaat er waterschade. In zo’n situatie heeft u direct hulp nodig. Bel MMA Loodgietersbedrijf 023-230 2059 en wij komen zo snel mogelijk om uw riool te ontstoppen en te reinigen.

Reparatie riool

Door bijvoorbeeld het verzakken van de grond, vorst of boomwortels scheurt of breekt de riolering en gaat het lekken. Het zand onder uw straat of de grond in uw tuin spoelt weg, waardoor er opeens een gat ontstaat. Uw riolering moet zo snel mogelijk gerepareerd worden! Bel MMA Loodgietersbedrijf 023-230 2059 en onze loodgieters voeren de reparatie aan uw riool snel en vakkundig uit.

Reparatie kraan

Een buitenkraan heeft het vaak moeilijker, dan uw kranen binnen. Door weer en wind wordt het materiaal aangetast, waardoor de kraan gaat lekken. MMA Loodgietersbedrijf repareert of vervangt uw lekkende kraan vakkundig en snel. Bel 023-230 2059 voor een afspraak.

Tip! Sluit in de winter de waterleiding naar buiten af om bevriezing van uw kraan en waterleiding te voorkomen.

Reparatie waterleiding

U bent aan het spitten, u slaat een paal in de grond of u maakt een diepe kuil voor die mooie nieuwe struik die u heeft gekocht. Nog een paar keer flink kracht zetten en dan bent u klaar. Ineens ziet u het water uit de grond omhoog komen! U heeft de waterleiding geraakt. Draai direct de hoofdkraan dicht en bel MMA Loodgietersbedrijf 023-230 2059. Wij repareren de waterleiding en zorgen ervoor, dat u zo snel mogelijk weer aan de slag kunt in uw tuin.

Reparatie en vervangen dakgoot

Dakgoten kunnen tientallen jaren meegaan. Soms ontstaat er door beschadiging of slijtage een lek in uw dakgoot. U krijgt na een tijdje last van kalk of mos op uw muur en bestrating. Laat MMA Loodgietersbedrijf uw dakgoot repareren. Als reparatie van uw dakgoot niet meer mogelijk is, kunnen wij in overleg met u, de dakgoot vervangen. Bel ons 023-230 2059 voor meer informatie.

Septic tank reinigen

Sommige boerderijen of woningen die erg afgelegen liggen, hebben een septic tank in de tuin. Een septic tank wordt ook wel beerput genoemd. De septic tank zuivert het watert door bezinking. Een gedeelte van de afvalstoffen lost op door het werk van bacteriën. Het restant moet na verloop van tijd uit de septic tank verwijderd worden. MMA Loodgietersbedrijf kan uw septic tank reinigen. Bel 023-230 2059.