Wij zijn 24/7 bereikbaar! Bel direct 023 230 2059

Loodgieter waskamer

Ieder huis heeft zijn eigen plek voor de wasmachine en droger. Bij de een staan ze op zolder, bij de ander in de bijkeuken, badkamer of garage. In sommige huizen is een aparte waskamer. De loodgieters van MMA Loodgietersbedrijf kunnen hiervoor speciale voorzieningen aanleggen, zoals afvoeren en waterleiding. Bel 023-230 2059 voor meer informatie.

24/7 Spoedservice loodgieter

Het gebruik van wasmiddel, het wassen op lage temperaturen, haren en vies water, het plakt aan elkaar en blijft in de afvoer zitten. Soms veroorzaakt dit een verstopping, zodat het water van de wasmachine er niet goed doorheen kan. Het water komt terug uit de afvoer en stroomt de ruimte in. Geen paniek! Zet uw wasmachine uit en bel direct MMA Loodgietersbedrijf 023-230 2059. Wij komen zo snel mogelijk naar u toe om uw afvoer te ontstoppen en te reinigen.

De spoedservice van MMA Loodgietersbedrijf is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Ook in het weekend en op feestdagen. Onze loodgieters zijn actief in Noord-Holland, Zuid-Holland én Utrecht. Zij lossen het probleem met uw afvoer, riolering of waterleiding vakkundig op:

  • Afvoer ontstoppen en reinigen
  • Afvoerputje ontstoppen en reinigen
  • Reparatie en installatie afvoer- en waterleidingen
  • Reparatie wasmachine
  • Reparatie kraan

Afvoer ontstoppen en reinigen

Wat doet u als uw wasmachine overloopt? Of als het water via de afvoer uw woning in stroomt? Zet uw wasmachine uit, draai de waterkraan dicht en bel direct MMA Loodgietersbedrijf 023-230 2059. Wij komen zo snel mogelijk naar u toe. Onze loodgieters hebben al het gereedschap bij zich, waarmee ze uw afvoer kunnen ontstoppen en reinigen. Zo bent u snel uit de problemen.

Afvoerputje ontstoppen en reinigen

Sommige ruimtes waar wasmachines staan, hebben een afvoerputje. Als hier veel viezigheid in terechtkomt, kan een verstopte afvoer ontstaan. Het water loopt niet weg en beschadigt uw muren en vloer. Heeft u een verstopte afvoer? Bel direct MMA Loodgietersbedrijf 023-230 2059. Onze loodgieters komen zo snel mogelijk uw afvoer ontstoppen en reinigen.

Tip! Een stinkende lucht uit uw afvoer is vaak een waarschuwingssignaal. Voorkom schade en ongemak en neem direct contact op met MMA Loodgietersbedrijf, bel 023-230 2059. Wij reinigen uw afvoer, zodat u deze weer met een gerust hart kunt gebruiken.

Reparatie en installatie afvoer- en waterleidingen

Afvoeren en waterleidingen zijn sterk. Toch kan het voorkomen dat ze gaan lekken. Soms kunt u duidelijk zien waar de lekkage vandaan komt. Als de leiding onder de vloer of in de muur zit, dan is dit niet goed zichtbaar. Er ontstaat in korte tijd heel veel schade.

Heeft u een lekkage? Probeer het water op te vangen in bijvoorbeeld een emmer. Zet al uw apparaten die water gebruiken, zoals de wasmachine en vaatwasser uit, draai de hoofdkraan dicht en bel direct MMA Loodgietersbedrijf 023-230 2059. Wij zijn 24/7 bereikbaar en komen zo snel mogelijk naar u toe. Ook in het weekend en op feestdagen. Onze loodgieters hebben al het gereedschap bij zich, waarmee ze de oorzaak van de lekkage kunnen snel opsporen en repareren.

Ook kunnen wij uw oude afvoer- en waterleidingen vervangen door nieuwe leidingen te installeren. Bel ons voor meer informatie 023-230 2059.

Reparatie wasmachine

Een beschadigde slang kan gaan lekken, waardoor u veel ongemak en soms zelfs waterschade heeft. MMA Loodgietersbedrijf kan de slangen van uw wasmachine voor u vervangen. Wacht niet langer en neem direct contact met ons op, bel 023-230 2059.

Reparatie kraan

Door kalk of een kapot onderdeel kan een kraan gaan lekken. Meestal begint dit met een paar druppeltjes, maar dit kan ook harder gaan. De loodgieters van MMA Loodgietersbedrijf kunnen in de meeste gevallen uw kraan direct repareren. Als dit niet meer mogelijk is, dan kunnen zij in overleg met u een nieuwe kraan installeren.

Tip! Ziet u roest of kalk ontstaan op uw kraan? Dit kan wijzen op een kleine lekkage, die opeens groter kan worden. Bel MMA Loodgietersbedrijf om uw kraan te repareren, 023-230 2059.

Sommige reparaties worden vergoed door uw verzekering. Wilt u weten of dit ook voor uw reparatie geldt? Vraag het aan onze loodgieter, hij helpt u graag.