Het gezicht achter MMA Loodgieter

Hallo, mijn naam is Rachid Ghazil al ruim 20 jaar actief als riool ontstopper en de oprichter van MMA Loodgieter. Van 1997 tot 2002 was ik werkzaam als loodgieter in de bouw maar na verloop van tijd kreeg ik steeds vaker de vraag of ik ook in mijn vrije tijd hier en daar een rioolklusje kon oplossen. Door de toenemende vraag besloot ik in 2002 MMA Loodgieter op te richten.
U zult zich wellicht afvragen waar de naam MMA Loodgieter vandaan komt. Ik heb voor de naam MMA Loodgieter gekozen omdat dit de initialen van mijn drie kinderen zijn.

Als gecertificeerd ontstopper begrijp als geen ander hoe vervelend een verstopping in uw afvoer, gootsteen, wc of douche kan zijn, een verstopping komt namelijk altijd ongelegen. Gelukkig ben ik 24/7 bereikbaar en daarom dus erg flexibel.
Stond u net op het punt om naar uw werk te gaan en zag u bij het doortrekken de WC het waterpeil ontzettend hard stijgen. Dan sta ik in no-time op uw stoep om met mijn bus vol specialistische gereedschap om verstopping zo snel mogelijk te verhelpen. Ik voer mijn ontstoppingsdiensten zowel uit voor particulieren- als voor bedrijven. Wilt u ook van uw ontstopping af, of heeft u vragen? Bel me gerust op: 0800-0705.

Waarom MMA Ontsoppingsdienst?

  • Geen voorrijkosten
  • Tarieven inclusief btw
  • 3 maanden garantie
  • 90% binnen 30 minuten opgelost
  • Gratis 0800 nummer
schermafbeelding-2019-12-02-om-12.19.48-1024×620-2-1024×620

Betrouwbaar & snel

Door mijn jarenlange ervaring weet ik snel en precies het probleem te verhelpen. Vooraf informeer ik u over de kosten. MMA Loodgieter staat voor Snel & Betrouwbaar.

24 / 7 bereikbaar

Ik ben 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u bereikbaar en beschikbaar. Wanneer de nood hoog is kom ik u direct helpen. Klanten van MMA ontstoppingsdienst kunnen 24/7 op mij rekenen.

Professionaliteit

Ik ben vakkundig en professioneel. Ik ben een VCA gecertificeerd loodgieter en door mijn jarenlange ervaring heb ik alle problemen vaak meerdere keren gezien en weet hoe die het beste zijn op te lossen.

Vraag direct een offerte aan

Met onderstaand formulier kunt u vrijblijvend, gratis en gemakkelijk een offerte bij mij aanvragen. Zo heeft u achteraf geen verrassingen maar wel de garantie dat u van uw probleem wordt afgeholpen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij helpen u graag met uw:

Over ons
Over ons
Over ons
Over ons
Over ons
Over ons

Start typing and press Enter to search