24/7 bereikbaar

Dag en nacht sta ik voor u klaar!

Klanten geven mij een

9,4 gemiddeld! Bekijk reviews

Geen voorrijkosten

Gratis voorrijkosten in de regio!

Riool verstopping verhelpen

Als ervaren loodgieter heb ik de afgelopen jaren een hoop riool verstopping (en) verholpen, kelders leeggepompt en verstopte WC’s gezien. Alhoewel ik een tal van diensten bied kan ik u helpen bij allerlei ontstopping-werkzaamheden door mijn unieke en krachtige pomp welke ruim 6300 liter PER MINUUT weg kan pompen!

Ik ben trots op wat ik heb bereikt, en biedt u daarom maar al te graag garantie op de werkzaamheden. Op deze manier geniet u écht vakmanschap.

Riool verstopping spoed

Een riool verstopping met spoed oplossen is een van de klussen die wij dagelijks uitvoeren in de omgeving. Hoe sneller het is opgelost, des te beter. Geen vervelende geurtjes of overlast meer, maar een schoon riool wat netjes en snel doorloopt.

Waarom MMA Loodgieter?

  • Klanten beoordelen mij met een 9.2
  • Ruim 20 jaar ervaring in het vak
  • Garantie op ons geleverde werk
  • 24/7 bereikbaar
  • Scherpe tarieven
  • €0,- voorrijkosten
  • Professionele apparatuur
  • Riool verstopping snel opgelost!
mmaloo

Garantie bij een riool verstopping

Omdat ik als loodgieter ruim 20 jaar ervaring heb biedt ik al mijn klanten een garantie van 3 maanden wanneer ik uw riool verstopping heb mogen verhelpen.

Mocht er binnen deze 3 maanden opnieuw een riool verstopping ontstaan kom ik deze persoonlijk, snel en vakkundig voor u GRATIS verhelpen. Dat is wel zo eerlijk, toch?

Bel daarom nu: 0800 – 0705

Betrouwbaar & snel

Door onze jarenlange ervaring weten wij snel en precies het probleem te verhelpen. Vooraf informeren wij u over de kosten. MMA Loodgieter staat voor Snel & Betrouwbaar.

24 / 7 bereikbaar

Ik ben 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u bereikbaar en beschikbaar. Wanneer de nood hoog is kom ik u direct helpen. Klanten van MMA ontstoppingsdienst kunnen 24/7 op mij rekenen.

Professionaliteit

Ik ben vakkundig en professioneel. Ik ben een VCA gecertificeerd loodgieter en door mijn jarenlange ervaring heb ik alle problemen vaak meerdere keren gezien en weet hoe die het beste zijn op te lossen.

Ik bel u terug!

Snel en gemakkelijk van uw wateroverlast af? Laat uw telefoonnummer achter en ik bel u zo snel mogelijk terug!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Deze mensen gingen u voor

Deze mensen uit Haarlem kozen eerder voor mij als ervaren loodgieter. Als loodgieter in Haarlem heb ik ook mijn eigen ontstoppingsdienst. Hiermee kom ik in de regio van Haarlem uw verstopping 24 uur per dag, 7 dagen in de week verhelpen.

js_loader

Riool verstopping

Een verstopt riool is geen pretje. Het is vaak onverwacht en altijd op een momenten dat absoluut niet uitkomt. Gemiddeld krijgt men in Nederland eens in de 8 jaar te maken met een verstopt riool. Heeft u een verstopt riool en zoekt u een professioneel bedrijf om uw riool te ontstoppen? Dan bent u bij mij aan het juiste adres. Ik ontstop uw riool snel, vakkundig en zonder verrassende kosten.

Oorzaak riool verstopping

Een verstopte riolering kent veel oorzaken. Deze liggen voornamelijk bij het doorspoelen van vaste objecten, zoals toiletverfrissers, babydoekjes, maandverband, te veel toiletpapier, haar, plastic objecten en zelfs vet of olie. De verstopping komt meestal door verkeerd gebruik van de afvoeren. Natuurlijk komt het nooit uit en toch gebeurt het: opeens is uw riool verstopt en staat u tot uw enkels in het water. Een verstopt riool levert naast onhygiënische situaties ook een hoop kopzorgen op. Schakel daarom MMA Loodgieter in: we verhelpen uw probleem snel en efficiënt voor u op!

Kosten riool verstopping

Ik help u graag bij het ontstoppen van uw riool. Ik ontstop op een grondige manier, waardoor u in de toekomst niet het risico loopt op nog een verstopt riool. Ik verhelp uw verstopping al voor €98 inclusief 30 minuten arbeid. Vaak zijn de meeste verstoppingen binnen 30 minuten opgelost. Ook betaalt u bij mij geen voorrijkosten en ben ik een VCA-erkende rioolspecialist.

MMA Loodgieter ontstopt uw riool!

Heeft u alles geprobeerd maar nog steeds een verstopt riool? Schakel ons dan in en wij lossen uw probleem snel, goedkoop, professioneel én vakkundig voor u op.

Start typing and press Enter to search