Veelgebruikte loodgieters gereedschappen die worden gebruikt door MMA Loodgieter Hoofddorp

Als grondlegger en eigenaar van MMA Loodgieter in groep wordt 2019 een spannend jaar. Na lang overwegen om verder te groeien heeft de vraag uit de markt mij toch doen besluiten om te groeien met onze loodgieters activiteiten. De reden dat ik dit op dit moment wel durf te doen is een aantal vertrouwelingen uit mijn eigen netwerk. Zij gaan als franchisenemer aan de slag en hebben hetzelfde belang als ik. De beste naam blijven houden als loodgieter in Hoofddorp.

MMA Loodgieter in Hoofddorp is van origine een allround loodgietersbedrijf. Van het plaatsen of repareren van een CV ketel, boiler of geiser tot het helpen van een ingewikkelde verstopping of een lekkende mengkraan vervangen. Wij draaien onze handen nergens voor om. Tegelijkertijd is ook geen klus te klein voor ons.

De loodgieters die in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag aan de slag gaan hebben een aantal maanden met mij meegelopen om te toetsen of ze daadwerkelijk wel MMA materiaal zijn. In deze maanden hebben ze hun kennis en vakkundigheid aan mij laten zien en ik kan ze met vertrouwen de naam van MMA mee geven.

Vanuit onze kennis en expertise weten wij dat een groot deel van de werkzaamheden zal bestaan uit het verhelpen van diverse verstoppingen. Toen wij jaren geleden begonnen als loodgieter moesten wij nog wel eens een keer gebruiken maken van een concurrent. Dit is al jaren niet het geval. Met de uitbreiding van onze organisatie wordt onze dienstverlening alleen maar verbeterd. Wij staan voor elkaar klaar en verhogen de reactiesnelheid voor reguliere alsmede de eventuele garantiekwesties aanzienlijk.

2019 beloofd dus een spannend jaar te worden. Deze week ben ik op pad geweest voor een verstopte wc in Hoofddorp, 2 verstopte afvoeren waarvan 1 in Nieuw Vennep en 1 in Hoofddorp en ik heb 4 klussen gehad waarbij ik als loodgieter in Hoofddorp moest werken bij het aanleggen van nieuwe leidingen. Qua cv werk heb ik 1 cv ketel geplaatst. Gelukkig voor de consumenten en bedrijven geen lekkages verholpen. Door de gehele organisatie gaan we meer met beeldmateriaal werken.