Spoed loodgieter

24/7 bereikbaar

Dag en nacht een Spoed Loodgieter

Klanten geven mij een

9,4 gemiddeld! Bekijk reviews

Geen extra kosten

Geen extra kosten bij spoed!

Spoed loodgieter

Het kan wel eens voorkomen dat u in een verbouwing zit, een verstopping hebt of stankoverlast van uw riool. MMA Spoed loodgieter kan u dan snel, vakkundig en netjes van uw probleem af helpen.

20 jaar ervaring in het vak als (spoed) loodgieter hebben ervoor gezorgd dat ik veel problemen snel herken én kan aanpakken. Een spoed loodgieter nodig? Bel mij snel: 0800 – 0705

Verstoppingen Spoed Loodgieter

Is uw WC verstopt of is uw afvoer verstopt? Neem dan direct contact op met uw Spoed Loodgieter MMA in Hoofddorp, onze spoed loodgieter is snel ter plaatse om uw probleem te verhelpen. MMA Loodgieter Hoofddorp is 24 uur per dag, 7 dagen per de week bereikbaar om uw afvoer te ontstoppen.

Onze vakmensen komen dezelfde dag nog bij u langs en pakken het probleem voor u aan. MMA Loodgieter Hoofddorp staat altijd voor u klaar!

WC verstopt, afvoer verstopt of riool verstopt

Is uw riool, afvoer of WC verstopt, dan heeft u een probleem. MMA Loodgieter Hoofddorp is dé loodgieter specialist in het verhelpen van alle verstoppingen in huis.

mmaloo

Garantie van een Spoed Loodgieter

Als spoed loodgieter geef ik zelfs nog garantie op mijn werkzaamheden. Wanneer ik voor u uw verstopping heb mogen verhelpen krijgt u van mij 3 maanden garantie. Op deze manier bent u ervan verzekerd dat de riolering niet nogmaals verstopt raakt.

Heeft u binnen deze 3 maanden opnieuw een verstopping? Dan kom ik als spoed loodgieter snel ter plekke en los ik dit GRATIS voor u op!

Spoed Loodgieter Hoofddorp

Als spoed loodgieter ben ik gevestigd in Hoofddorp. Mijn werkgebied bestrijkt geheel noord en zuid Holland en in de meeste gevallen ben ik ook binnen een uur bij u ter plekke. De meeste ontstoppingen verhelp ik binnen 30 minuten.

Bij een spoed loodgieter mag u ervan uitgaan dat ik 24 uur per dag, 7 dagen in de week beschikbaar en bereikbaar ben voor u. Het kan wel eens voorkomen dat ik niet opneem, dan ben ik bezig met een ontstopping bij iemand anders, probeer het over een kleine 30 minuten dan nog een keer.

Waarom MMA Loodgieter?

  • Klanten beoordelen mij met een 9.2
  • Ruim 20 jaar ervaring als spoed loodgieter
  • Garantie op ons geleverde werk
  • 24/7 bereikbaar
  • Scherpe tarieven
  • €0,- voorrijkosten
  • Professionele apparatuur
  • Tot ruim 6300 liter p.m. (weg) pompen

Betrouwbaar & snel

Door onze jarenlange ervaring weten wij snel en precies het probleem te verhelpen. Vooraf informeren wij u over de kosten. MMA Loodgieter staat voor Snel & Betrouwbaar.

24 / 7 bereikbaar

Ik ben 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u bereikbaar en beschikbaar. Wanneer de nood hoog is kom ik u direct helpen. Klanten van MMA ontstoppingsdienst kunnen 24/7 op mij rekenen.

Professionaliteit

Ik ben vakkundig en professioneel. Ik ben een VCA gecertificeerd loodgieter en door mijn jarenlange ervaring heb ik alle problemen vaak meerdere keren gezien en weet hoe die het beste zijn op te lossen.

Ik bel u terug!

Snel en gemakkelijk van uw wateroverlast af? Laat uw telefoonnummer achter en ik bel u zo snel mogelijk terug!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Deze mensen gingen u voor

Deze mensen uit Hoofddorp kozen eerder voor mij als ervaren loodgieter. Als loodgieter in Hoofddorp heb ik ook mijn eigen ontstoppingsdienst. Hiermee kom ik in de regio van Hoofddorp uw verstopping 24 uur per dag, 7 dagen in de week verhelpen.

js_loader

Loodgieter Hoofddorp

MMA Loodgieter Hoofddorp is de laatste jaren een bekende naam geworden. Zo hebben wij bij meer dan 2500 mensen thuis verstoppingen, riool problemen of overlast verholpen. Als ervaren loodgieter hoofddorp zijn de meeste problemen nog binnen het halfuur opgelost, bel mij daarom snel.

MMA Loodgieter Hoofddorp

U zult zich wel afvragen; wat betekend “MMA” nou? Ik heb de naam MMA Loodgieter gekozen omdat dit de initialen van mijn drie kinderen zijn. Op deze manier neem ik mijn kinderen toch mee naar het werk, alhoewel ik ze uiteraard niet echt meeneem. Vanaf 1997 ben ik actief in deze wereld. Later heb ik in 2002 MMA Loodgieter opgericht en ben ik me gaan focussen op loodgieter en ontstoppingsklussen in de regio Hoofddorp en Haarlem.

Start typing and press Enter to search