24/7 bereikbaar

Dag en nacht sta ik voor u klaar!

Klanten geven mij een

9,4 gemiddeld! Bekijk reviews

Ruim 20 jaar ervaring

Ervaren en professioneel

Toilet verstopping verhelpen

Een toilet verstopping kan een vies en ongewenst karwei zijn. Dit geldt niet voor iedereen, als ervaren loodgieter heb ik die verstopte toilet zo ontstopt. Met mijn unieke pomp en professioneel apparatuur is het in een mum van tijd geregeld en kan u snel het toilet opnieuw gebruiken.

Toilet verstopping Spoed

Verstoppingen zijn nooit fijn en komen altijd op een niet gelegen moment. Daarom sta ik als loodgieter 24 uur per dag 7 dagen per week paraat voor een toilet verstopping. In de regio Haarlem, Hoofddorp, Aalsmeer reken ik geen voorrijkosten en kan ik binnen 60 minuten bij u op de stoep staan. Met mijn 20 jarige ervaring heb ik de meeste toilet verstopping (en) opgelost binnen 30 minuten.

Waarom MMA Loodgieter?

  • Snel en Professioneel apparatuur
  • 24/7 bereikbaar
  • Ruim 250 toilet verstopping (en)
  • Klanten beoordelen mij met een 9.4
  • Ruim 20 jaar ervaring
  • 3 maanden garantie
  • 24/7 bereikbaar
  • Scherpe tarieven
mmaloo

Garantie bij een toilet verstopping

Garantie op een toilet verstopping is wel zo handig. Om een eerlijke, betrouwbare en snelle service te bieden vind ik garantie op een toilet verstopping erg belangrijk. Na het door ons ontstoppen van een toilet verstopping krijgt u maar liefst 3 maanden garantie.

Heeft u onverhoopt binnen deze termijn van 3 maanden opnieuw last van een toilet verstopping? Geen zorgen! Ik kom deze persoonlijk, snel en vakkundig oplossen.

Bel: 0800 – 0705

Betrouwbaar & snel

Door mijn jarenlange ervaring weet ik snel en precies de WC verstopping te verhelpen. Vooraf informeren wij u over de kosten. MMA Loodgieter staat voor snel & betrouwbaar.

24 / 7 bereikbaar

Ik ben 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u bereikbaar en beschikbaar. Wanneer de nood hoog is kom ik u direct helpen. Klanten van MMA ontstoppingsdienst kunnen en mogen 24/7 op mij rekenen.

Professionaliteit

Vakkundig en professioneel. Ik ben een VCA gecertificeerd loodgieter. Door mijn 20-jarige ervaring heb ik alle verstoppingen meerdere keren gezien en weet hoe ik die het beste kan op te lossen.

Ik bel u terug!

Ben ik even niet bereikbaar? Of komt het u nu niet uit? Laat uw telefoonnummer achter en ik bel u zo spoedig mogelijk terug!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Deze mensen gingen u voor

Deze mensen hadden eerder last van een toilet verstopping. Ik heb dit snel, vakkundig en netjes voor hen verholpen in de regio Haarlem, Hoofddorp, Aalsmeer. Als ervaren loodgieter in Haarlem heb ik ruim 20 jaar ervaring en het probleem binnen 30 minuten vaak opgelost.

js_loader

Start typing and press Enter to search