Wateroverlast

24/7 bereikbaar

Snel van de wateroverlast af

Klanten geven mij een

9,4 gemiddeld! Bekijk reviews

Geen voorrijkosten

Gratis voorrijkosten in de regio!

Wateroverlast

Wateroverlast is een van de veel voorkomende problemen die wij zien. Dit bij de mensen thuis en in bedrijfspanden of juist garages en bergingen. Wateroverlast kan vervelend genoeg erg veel schade aanbrengen aan uw spullen wanneer er een langere termijn niks aan gedaan wordt.

Zo heb ik de afgelopen jaren als loodgieter Haarlem een hoop cases opgelost waar de mensen last hadden van wateroverlast. Denk hierbij aan het leegpompen van garages of kruipruimtes, een overstromende gootsteen of de WC verstopt. Met mijn unieke pomp kan ik ruim 6300 liter PER MINUUT wegpompen.

mmaloo

Wateroverlast en garantie?

Wanneer er wateroverlast is ontstaan door verstoppingen of dergelijke en wij hebben deze verstoppingen voor u verholpen; krijgt u 3 maanden garantie. Deze speciale garantie is van toepassing op ons uitgevoerde werk. Wanneer er binnen nu en 3 maanden opnieuw wateroverlast optreedt naar aanleiding van een verstopping, verhelp ik dit uiteraard kosteloos voor u. U bent gegarandeerd van uw wateroverlast af!

Betrouwbaar & snel

Door ruim 20 jaar ervaring wateroverlast snel en deskundig verholpen. Vooraf financiële duidelijkheid én garanties over uw wateroverlast.

24 / 7 bereikbaar

24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar en beschikbaar. Wanneer de nood hoog is kom ik u meteen helpen. Klanten beoordelen mij met een 9,2!

Professionaliteit

Ik ben vakkundig en professioneel. Ik ben een VCA gecertificeerd loodgieter en door mijn jarenlange ervaring heb ik alle problemen vaak meerdere keren gezien en weet hoe die het beste zijn op te lossen.

Spoed Loodgieter bij Wateroverlast

Wij begrijpen als geen ander dat wateroverlast een hoop hinder en schade veroorzaakt. Daarom kunnen wij met spoed reageren op uw verzoek en zijn we 24 uur per dag 7 dagen per week voor u bereikbaar. Gemiddeld ben ik binnen het uur ter plekke en zijn de meeste zaken opgelost in het eerste half uur.  Een Spoed Loodgieter kost vaak erg veel geld en er wordt een hoog uurtarief loodgieter gehanteerd.

>> Bij mij is dat niet het geval, neem daarom snel contact op wanneer de nood hoog is.

Waarom MMA Loodgieter bij Wateroverlast?

  • Tot ruim 6300 liter water p.m. weg
  • Professionele pomp-apparatuur
  • Klanten beoordelen mij met een 9.2
  • Ruim 20 jaar ervaring in het vak
  • Garantie op ons geleverde werk
  • 24/7 bereikbaar
  • Scherpe tarieven
  • €0,- voorrijkosten

Ik bel u terug!

Snel en gemakkelijk van uw wateroverlast af? Laat uw telefoonnummer achter en ik bel u zo snel mogelijk terug!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Deze mensen gingen u voor

Deze mensen hadden recentelijk wateroverlast, problemen met het riool of een loodgieter Haarlem nodig. Wij komen 24 uur per dag, 7 dagen per week gemiddeld binnen 60 minuten ter plekke, ook ‘s-nachts!

js_loader

Wateroverlast

Ik vertel u graag meer over het bekende probleem: wateroverlast. Dit kan erg vervelend zijn en veel schade aanrichten. Denkt u eens aan stoffen meubels die een aanslag van het (vieze) water kunnen krijgen. Een vloer die bol komt te staan of diverse slijtage aan bijvoorbeeld de kozijnen.

Hoe ontstaat wateroverlast?

Bij langdurige neerslag of juist korte en hevige neerslag kan er wateroverlast ontstaan. Ook wanneer er bijvoorbeeld een gootsteen verstopt zit kan dit op termijn gaan lekken. Denkt u eens aan een kapotte leiding in de muur van de schuur? Daarbij speelt het klimaat in Nederland een grote rol, er komen in de loop van de jaren steeds meer en steeds heftigere regenbuien. In korte tijd valt er dan extreem veel regenwater. In de oudere straten en gebieden van bijvoorbeeld Hoofddorp en Haarlem ontstaat dan al snel een overstroming.

Kosten van wateroverlast

De kosten van wateroverlast kunnen ver uit-een liggen. Het kan een kleine verstopping zijn welke snel is verholpen. Wanneer u last heeft van een overgelopen straat en het water staat tot aan uw voeten, is dat snel te verhelpen met onze krachtige pomp, maar is dit een tweede keer niet te voorkomen. Hierdoor kan het zijn dat wij herhaaldelijk moeten optreden waardoor de kosten hoger kunnen zijn. Des al niet te min houd ik van transparantie. Ik ben graag duidelijk over het uurtarief die ik handteer en doe mijn best om vooraf een zo goed mogelijke prijsindicatie te geven om u te laten weten waar u aan toe bent.

Verborgen kosten?

Ik doe mijn best om u zo goed mogelijk in te lichten over alle kosten die wateroverlast met zich kan meebrengen. Het kan voorkomen dat wateroverlast extra kosten in de vorm van schade met zich meebrengt. Wanneer uw woning onderloopt met water kan dit bijvoorbeeld in een houten vloer trekken. Of wat denkt u van vies water? Dit brengt een hoop schoonmaakkosten met zich mee.

Tip: wateroverlast en/of waterschade kan onderdeel zijn van uw inboedelverzekering. De “verborgen kosten” kunnen zitten in het eventueel vervangen, repareren of herstellen van beschadigd meubilair. MMA Loodgieter is geen verzekering en kan/mag u niet adviseren hier over. Neem hiervoor contact op met uw inboedel of opstalverzekering.

Start typing and press Enter to search