24/7 bereikbaar

Dag en nacht sta ik voor u klaar!

Klanten geven mij een

9,4 gemiddeld! Bekijk reviews

Ruim 20 jaar ervaring

Ervaren en professioneel

WC verstopping verhelpen

Een WC verstopping kan een vies en ongewenst karwei zijn. Dit geldt niet voor iedereen, als ervaren loodgieter heb ik die verstopte WC zo ontstopt. Met mijn unieke pomp en professioneel apparatuur is het in een mum van tijd geregeld en kan u snel het toilet opnieuw gebruiken.

WC Verstopt Spoed

Verstoppingen zijn nooit fijn en komen altijd op een niet gelegen moment. Daarom sta ik als loodgieter 24 uur per dag 7 dagen per week paraat voor een verstopte WC. In de regio Haarlem, Hoofddorp, Haarlemmermeer reken ik geen voorrijkosten en kan ik binnen 60 minuten bij u op de stoep staan. Met mijn 20 jarige ervaring heb ik de meeste verstopte WC’s opgelost binnen 30 minuten.

Waarom MMA Loodgieter?

  • Snel en Professioneel apparatuur
  • 24/7 bereikbaar
  • Ruim 250 WC’s ontstopt
  • Klanten beoordelen mij met een 9.2
  • Ruim 20 jaar ervaring in het vak
  • Garantie op ons geleverde werk
  • 24/7 bereikbaar
  • Scherpe tarieven
mmaloo

Garantie op een WC verstopping

Een garantie op een WC verstopping klinkt natuurlijk als een grap. Toch is dit niet zo! Ik geef op alle werkzaamheden die MMA Loodgieter Haarlem heeft uitgevoerd 3 maanden garantie. Wanneer er opnieuw ontstopping(en) ontstaan binnen deze 3 maanden, regel ik dat voor u. Kosteloos en snel.

Betrouwbaar & snel

Door mijn jarenlange ervaring weet ik snel en precies de WC verstopping te verhelpen. Vooraf informeren wij u over de kosten. MMA Loodgieter staat voor snel & betrouwbaar.

24 / 7 bereikbaar

Ik ben 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u bereikbaar en beschikbaar. Wanneer de nood hoog is kom ik u direct helpen. Klanten van MMA ontstoppingsdienst kunnen en mogen 24/7 op mij rekenen.

Professionaliteit

Vakkundig en professioneel. Ik ben een VCA gecertificeerd loodgieter. Door mijn 20-jarige ervaring heb ik alle verstoppingen meerdere keren gezien en weet hoe ik die het beste kan op te lossen.

Ik bel u terug!

Ben ik even niet bereikbaar? Of komt het u nu niet uit? Laat uw telefoonnummer achter en ik bel u zo spoedig mogelijk terug!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Deze mensen gingen u voor

Deze mensen hadden eerder last van een WC verstopping. Ik heb dit snel, vakkundig en netjes voor hen verholpen in de regio Haarlem, Hoofddorp, Haarlemmermeer. Als ervaren loodgieter in Haarlem heb ik ruim 20 jaar ervaring en het probleem binnen 30 minuten vaak opgelost.

js_loader

WC Verstopping

Een verstopt riool is geen pretje. Het is vaak onverwacht en altijd op een momenten dat absoluut niet uitkomt. Gemiddeld krijgt men in Nederland eens in de 8 jaar te maken met een verstopt riool. Heeft u een verstopt riool en zoekt u een professioneel bedrijf om uw riool te ontstoppen? Dan bent u bij mij aan het juiste adres. Ik ontstop uw riool snel, vakkundig en zonder verrassende kosten.

Hoe voorkom ik een WC Verstopping?

Een WC verstopping kun je beter voorkomen dan genezen. Het is daarom goed om een kleine maar aandachtige blik te richten op een aantal dingen. Wanneer het water niet goed of niet snel wegloopt, afvoeren borrelende geluiden maken of wanneer er sprake is van stank overlast met een rioolgeur; moet er een belletje gaan rinkelen. Op dit moment is het belangrijk om een ontstoppingsdienst te bellen zodat uw beginnen rioolproblemen direct opgelost kunnen worden. Binnen 60 minuten ter plekke, binnen 30 minuten verholpen. Bel daarom mij.

WC verstopping, afvoer of rioolverstopping

Verschillende soorten verstoppingen in uw huis zijn zeer vervelend. Naast het ongemak die het met zich meebrengt kan er ook een vervelende geur optreden in huis. Hiermee wordt het onmogelijk om rustig naar het toilet te gaan of je handen te wassen in de keuken.

Een WC verstopping, gootsteen verstopping of rioolverstopping wil je het liefste zo snel mogelijk opgelost hebben. Dit voorkomt een hoop gedoe en schoonmaak later.

MMA Loodgieter ontstopt uw riool!

Heeft u alles geprobeerd maar nog steeds een verstopt riool? Schakel mij dan in en ik los uw probleem snel, goedkoop, professioneel én vakkundig voor u op.

Start typing and press Enter to search