WC verstopt?

Een wc verstopping is iets waar u uiteindelijk in elk huis mee te maken zult krijgen. Een toilet wordt namelijk iedere dag meerdere malen gebruikt. Het is dus bijna onvermijdelijk dat u uiteindelijk een wc verstopping zult tegenkomen. Nu zijn er meerdere oplossingen voor verstopping, afhankelijk voor de ernst van de blokkade. Voor kleinere problemen kan een ontstopper of chemische reiniger een tijdelijke oplossing bieden.

Totdat u een verstopping tegenkomt die dusdanig vastzit dat u deze niet meer zelfstandig op kunt lossen. Gelukkig zijn de gecertificeerde loodgieters van MMA loodgieter er om dit soort problemen te verhelpen. Wat uw sanitair ook nodig heeft, wij hebben de oplossing,
Door onze jarenlange ervaring hebben wij betrouwbaarheid opgebouwd bij onze klanten en kunnen wij vrijwel ieder sanitair probleem binnen 30 minuten oplossen.

In de omgeving van Hoofddorp bieden wij een compleet assortiment van ontstoppingsservices aan. Wanneer u belt, komen we er snel aan en gaan we direct voor u aan de slag om het probleem aan te pakken. We zijn 24/7 bereikbaar voor noodgevallen.