Verstopping Hoofddorp

24/7 bereikbaar

Dag en nacht sta ik voor u klaar!

Klanten geven mij een

9,4 gemiddeld! Bekijk reviews

Geen voorrijkosten

Gratis voorrijkosten in Hoofddorp!

Verstopping Hoofddorp

Een verstopping in de afvoer of het doucheputje? Een gootsteen verstopping? Het zijn allemaal veel voorkomende riool problemen. Dit gebeurd helaas in ieder huishouden. Als ervaren loodgieter kan ik uw probleem direct verhelpen, het enige wat u hoeft te doen is mij een belletje te geven!

Een verstopping Hoofddorp binnenshuis

Loopt het water in uw gootsteen of wc niet meer door, dan kunt u het op een aantal manieren zelf proberen op te lossen. Dit raad ik u wel af doordat je bij een verstopping vaal meer schade kan gaan oplopen bij het gebruik van onjuist materiaal. Ook bij een riool ontstopping kan het gevaarlijk en vies zijn. Ik help u daar dan graag bij om uw binnenshuis probleem te komen oplossen.

Een verstopping hoofddorp buiten het huis

Een verstopping hoofddorp buitenshuis is een meestal een rioolverstopping. Het is een ontstopping dat zo snel mogelijk verholpen moet worden. Een riool verstopping kan ook ontstaan door verzakkingen of trillingen van de grond. Dit is zeker als de woning oud is, als er werkzaamheden in de wijk zijn of als er zwaar verkeer door de straten rijdt.

Hoe werk ik bij een verstopping Hoofddorp?

De riolen en afvoeren kunnen op twee verschillende manieren ontstopt worden, dit wordt gedaan door middel van een machinale rioolveer of een hogedrukspuit. Bij een machine rioolveer gaat er een ontstoppingsveer met langzaam draaiende bewegingen door de leiding. De ontstoppingsveer maakt dan de verstopping stuk en zorgt ervoor dat zowel de ontstopping als de leidingen worden gereinigd. Met een rioolveer van de bouwmarkt is dit niet mogelijk. De rioolveer is namelijk telkens te verlengen met een extra stuk zodat iedere verstopping verholpen kan worden.

mmaloo

Garantie op uw verstopping!

Op alle opdrachten die ik persoonlijk heb uitgevoerd geef ik maar liefst 3 maanden garantie. Deze garantie is geldig op al het werk wat wij ter behoeve van uw verstopping hebben gedaan. Wanneer er binnen deze 3 maanden opnieuw een verstopping ontstaat aan hetzelfde rioolkanaal kom ik dit gratis verhelpen. Dat is nou service van een ervaren loodgieter uit Hoofddorp! Bel nu: 0800 – 0705

Betrouwbaar & snel

Door onze jarenlange ervaring weten wij snel en precies het probleem te verhelpen. Vooraf informeren wij u over de kosten. MMA Loodgieter staat voor Snel & Betrouwbaar.

24 / 7 bereikbaar

Ik ben 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u bereikbaar en beschikbaar. Wanneer de nood hoog is kom ik u direct helpen. Klanten van MMA ontstoppingsdienst kunnen 24/7 op mij rekenen.

Professionaliteit

Ik ben vakkundig en professioneel. Ik ben een VCA gecertificeerd loodgieter en door mijn jarenlange ervaring heb ik alle problemen vaak meerdere keren gezien en weet hoe die het beste zijn op te lossen.

Spoedservice Loodgieter Hoofddorp

Verstoppingen zijn nooit fijn. Ik sta daarom dag en nacht, 24 uur per dag 7 dagen in de week én zelfs op feestdagen klaar om u van uw verstopping af te helpen. Als loodgieter zit ik al ruim 20 jaar in het vak en verhelp ik de meeste verstoppingen of problemen binnen een halfuur.

Waarom MMA Loodgieter Hoofddorp?

  • Klanten beoordelen mij met een 9.2
  • Ruim 20 jaar ervaring in het vak
  • Garantie op mijn geleverde werk
  • 24/7 bereikbaar
  • Scherpe tarieven
  • €0,- voorrijkosten
  • Professionele apparatuur
  • Tot ruim 6300 liter p.m. (weg) pompen

Ik bel u terug!

Heeft u een verstopping Hoofddorp? Laat uw telefoonnummer achter en ik bel u zo snel mogelijk terug. Op afspraak of met spoed is geen probleem voor mij.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Deze mensen gingen u voor

Deze mensen uit Hoofddorp kozen eerder voor een ervaren loodgieter om hun verstopping hoofddorp op te lossen. In deze regio ben ik 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar voor al uw verstoppingen en riool problemen.

js_loader

Verstopping Hoofddorp

Een verstopt riool is niet fijn en kan voor veel overlast zorgen. Door preventief een loodgieter of ontstoppingsdienst naar uw afvoeren te laten kijken kan een hoop hoofdpijn schelen. Gemiddeld krijgt elk Nederlands huishouden eens in de 8 jaar te maken met verstoppingen van het riool en/of van de afvoer kanalen. Als ervaren loodgieter heb ik de afgelopen 20 jaar al het een en ander gezien, daarom durf ik ook met 90% zekerheid te zeggen dat ik binnen 30 minuten uw riool verstopping kan verhelpen.

Oorzaak van verstopping Hoofddorp

Een verstopping kent vele verschillende oorzaken. De ene keer ligt dit erg voor de hand, de andere keer is het een zoek en speurwerk. In de meeste gevallen ligt het probleem bij het doorspoelen van vaste objecten. Denk hierbij aan babydoekjes, maandverband, te veel toiletpapier, haar, plastic en ga zo maar door. Door deze objecten komt uw afvoer al snel vol te zitten met troep en loopt deze niet meer goed af. Mijn advies is daarom ook om geen vaste objecten in uw afvoer te stoppen.

Kosten van verstopping in hoofddorp

De kosten van een verstopping Hoofddorp kunnen erg uiteen lopen wanneer de oorzaak onbekend en moeilijk op te lossen is. Met mijn kennis en kunde kom ik mijn uiterste best voor u doen en help ik u snel van uw probleem af. Hiervoor handteer ik een vaste prijs van €87,50, inclusief 30 minuten arbeid. Indien ik extra of meer werkzaamheden verwacht zal ik dit vooraf netjes met u bespreken zodat u weet waar u aan toe bent. Voorrij kosten doe ik niet aan en ik help u graag eerlijk en snel van uw verstopping af.

Start typing and press Enter to search