Verstopping Hoofddorp

Is uw afvoer of uw doucheputje verstopt? neem dan snel contact met ons op en wij sturen u gelijk of wanneer u wilt onze professionals zodat u snel en goed geholpen kan worden. Heeft u spoed? geen probleem, wij zijn 24 uur en 7 dagen per week voor u geopend om u zo goed mogelijk te helpen van het probleem.

Een verstopping binnenshuis

Loopt het water in uw gootsteen of wc niet meer door, dan kunt u het op een aantal manieren zelf proberen op te lossen. Dit raden wij wel af doordat je bij een verstopping dan meer schade kan gaan oplopen bij het gebruik van onjuist materiaal. Ook bij een riool ontstopping kan het gevaarlijk en smerig zijn. Onze vakmensen helpen u daar dan graag bij om uw binnenshuis probleem te komen oplossen.

Een verstopping buitenshuis

Een verstopping buitenshuis is een meestal een rioolverstopping. Het is een ontstopping dat zo snel mogelijk verholpen moet worden. Een riool schade kan ook ontstaan door verzakkingen of trillingen van de grond. Dit is zeker als de woning oud is, als er werkzaamheden in de wijk zijn of als er zwaar verkeer door de straten rijdt.

Hoe werken wij bij een verstopping?

De riolen en afvoeren kunnen op twee verschillende manieren ontstopt worden, dit wordt gedaan door middel van een machinale rioolveer of een hogedrukspuit. Bij een machine rioolveer gaat er een ontstoppingsveer met langzaam draaiende bewegingen door de leiding. De ontstoppingsveer maakt dan de verstopping stuk en zorgt ervoor dat zowel de ontstopping als de leidingen worden gereinigd. Met een rioolveer van de bouwmarkt is dit niet mogelijk. De rioolveer is namelijk telkens te verlengen met een extra stuk zodat iedere verstopping verholpen kan worden.

Wil je de wc ontstoppen? dan moet eerst de pot er van af voordat de trekveer het riool in gaat. Is je gootsteen of je afvoer verstopt, dan moet dit onder het gootsteenkastje. Onze professionals kunnen ervoor kiezen om te werken met een hogedrukspuit, er wordt dan met een flexibele slang en een sproeikop water onder hoge druk in het riool gespoten. Doordat de sproeikop door de verstopping wordt gedrukt en het water wat er aan de achterzijde uit komt komt de verstopping door de waterdruk los. Omdat de kracht van de waterstralen de gehele leiding direct reinigd is de ontstopte leiding direct schoon en vrij van iedere verstopping.