Verstopping Hoofddorp

24/7 bereikbaar

Dag en nacht sta ik voor u klaar!

Klanten geven mij een

9,4 gemiddeld! Bekijk reviews

Geen voorrijkosten

Gratis voorrijkosten in Hoofddorp!

Verstopping Hoofddorp

Een verstopping in de afvoer of het doucheputje? Een gootsteen verstopping? Het zijn allemaal veel voorkomende riool problemen. Dit gebeurd helaas in ieder huishouden. Als ervaren loodgieter kan ik uw probleem direct verhelpen, het enige wat u hoeft te doen is mij een belletje te geven!

Een verstopping Hoofddorp binnenshuis

Loopt het water in uw gootsteen of wc niet meer door, dan kunt u het op een aantal manieren zelf proberen op te lossen. Dit raad ik u wel af doordat je bij een verstopping vaal meer schade kan gaan oplopen bij het gebruik van onjuist materiaal. Ook bij een riool ontstopping kan het gevaarlijk en vies zijn. Ik help u daar dan graag bij om uw binnenshuis probleem te komen oplossen.

Een verstopping hoofddorp buiten het huis

Een verstopping hoofddorp buitenshuis is een meestal een rioolverstopping. Het is een ontstopping dat zo snel mogelijk verholpen moet worden. Een riool verstopping kan ook ontstaan door verzakkingen of trillingen van de grond. Dit is zeker als de woning oud is, als er werkzaamheden in de wijk zijn of als er zwaar verkeer door de straten rijdt.

Hoe werk ik bij een verstopping Hoofddorp?

De riolen en afvoeren kunnen op twee verschillende manieren ontstopt worden, dit wordt gedaan door middel van een machinale rioolveer of een hogedrukspuit. Bij een machine rioolveer gaat er een ontstoppingsveer met langzaam draaiende bewegingen door de leiding. De ontstoppingsveer maakt dan de verstopping stuk en zorgt ervoor dat zowel de ontstopping als de leidingen worden gereinigd. Met een rioolveer van de bouwmarkt is dit niet mogelijk. De rioolveer is namelijk telkens te verlengen met een extra stuk zodat iedere verstopping verholpen kan worden.

mmaloo

Garantie op uw verstopping!

Op alle opdrachten die ik persoonlijk heb uitgevoerd geef ik maar liefst 3 maanden garantie. Deze garantie is geldig op al het werk wat wij ter behoeve van uw verstopping hebben gedaan. Wanneer er binnen deze 3 maanden opnieuw een verstopping ontstaat aan hetzelfde rioolkanaal kom ik dit gratis verhelpen. Dat is nou service van een ervaren loodgieter uit Hoofddorp! Bel nu: 023 201 3113

Betrouwbaar & snel

Door onze jarenlange ervaring weten wij snel en precies het probleem te verhelpen. Vooraf informeren wij u over de kosten. MMA Loodgieter staat voor Snel & Betrouwbaar.

24 / 7 bereikbaar

Ik ben 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u bereikbaar en beschikbaar. Wanneer de nood hoog is kom ik u direct helpen. Klanten van MMA ontstoppingsdienst kunnen 24/7 op mij rekenen.

Professionaliteit

Ik ben vakkundig en professioneel. Ik ben een VCA gecertificeerd loodgieter en door mijn jarenlange ervaring heb ik alle problemen vaak meerdere keren gezien en weet hoe die het beste zijn op te lossen.

Spoedservice Loodgieter Hoofddorp

Verstoppingen zijn nooit fijn. Ik sta daarom dag en nacht, 24 uur per dag 7 dagen in de week én zelfs op feestdagen klaar om u van uw verstopping af te helpen. Als loodgieter zit ik al ruim 20 jaar in het vak en verhelp ik de meeste verstoppingen of problemen binnen een halfuur.

Waarom MMA Loodgieter Hoofddorp?

  • Klanten beoordelen mij met een 9.2
  • Ruim 20 jaar ervaring in het vak
  • Garantie op mijn geleverde werk
  • 24/7 bereikbaar
  • Scherpe tarieven
  • €0,- voorrijkosten
  • Professionele apparatuur
  • Tot ruim 6300 liter p.m. (weg) pompen

Ik bel u terug!

Heeft u een verstopping Hoofddorp? Laat uw telefoonnummer achter en ik bel u zo snel mogelijk terug. Op afspraak of met spoed is geen probleem voor mij.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Deze mensen gingen u voor

Deze mensen uit Hoofddorp kozen eerder voor een ervaren loodgieter om hun verstopping hoofddorp op te lossen. In deze regio ben ik 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar voor al uw verstoppingen en riool problemen.

J.V. V.
J.V. V.
Verstopping in keuken vakkundig opgelost.Professioneel,- op tijd,- kosten en werkzaamheden: duidelijk & transparant,- vriendelijk- goede praktische tips te voorkoming voor de toekomst
Lia H.
Lia H.
Hadden verstopping en last van ‘ vreemde’ luchtjes. Bedrijf gebeld, eigenaar kwam sympathiek over en beloofde zaterdag j.l. tussen 13.00- 18.00 te komen. Wij de hele middag thuis gebleven, tegen zessen maar gebeld. Beloofde alsnog te komen, maar hoefde niet meer van ons, want moesten ‘s avond weg.Enfin, maandag zouden wij de eerste zijn. Kwam niet opdagen, nog bellen. Wij weer bellen, hij zou terugbellen. Moet hij nog doen.. Begrijp best wel dat het druk kan zijn, maar na 6x bellen ons negeren vind ik verwerpelijk. Hoe kun je zó een bedrijf leiden?Update; inmiddels contact gehad met de eigenaar, komt hoogstpersoonlijk morgen ‘onze luchtjes’ verhelpen. Was een fijn positief contact..👍👍
Mark L.
Mark L.
Vakkundig en zeer vriendelijk
Serge H.
Serge H.
afgelopen zondag was ons toilet verstopt Ik heb contact opgenomen met MMA en binnen anderhalf uur was het opgelost voor een super scherpe prijs zelfs op zondag! super aardige man superservice geleverd....
CreaCine
CreaCine
geweldig geholpen: supersnel en efficient!'sMorgens gebeld, na een paar uur al van mijn ontstopping af!
Ward R.
Ward R.
Rachid heeft een nare verstopping in onze keuken verholpen. Prettig in de communicatie, snel ter plaatse. Met professionele apparatuur is de boel grondig gereinigd. Veel dank!
Ruud G.
Ruud G.
Er werd snel gereageerd, goed en vriendelijk. De reparatie werd deskundig uitgevoerd.
Ba N.
Ba N.
Super snel de verstopte afvoer gemaakt, aanrader!
Jonny K.
Jonny K.
Op zondagochtend! kwam onmiddellijk Rashid Ghazil bij ons om een nare verstopping in het riool te repareren. Het bleek later moeilijker te zijn dan we dachten, vanwege vele wortelgroei. De maat Safik kwam later ook nog helpen. Optimistische en vakkundige mensen die ons volgende week zaterdag verder helpen met boom opgraven. Wast een service!! Fijne professionele mensen. Bedankt!
Meike P.
Meike P.
Onze keukengootsteen was volledig verstopt. Dezelfde dag kwamen de mannen van MMA nog langs. Binnen een half uur was de verstopping opgelost. Een goede prijs, met ontzettend goede en snelle service. Vakkundig en ontzettend vriendelijk. Ook de prijsopgave die van te voren werd benoemd, werd netjes nagekomen. Zeker een aanrader!
Floris W.
Floris W.
Ontzettend goed geholpen door de mannen van MMA. Werken heel netjes, zijn duidelijk over de kosten en ze konden ons gelukkig heel snel helpen met een verstopping veroorzaakt door wortelgroei. En ze leggen ook goed uit waar je op moet letten om verstoppingen voortaan te voorkomen. Kortom, twijfel niet: bel MMA!
K P
K P
Amazing experience with these guys! They solved my sewage problem and confirmed that the local council needs to fix my sewage pipe. Super friendly, very quick, very professional! They spoke English too so great for the expat community of the Netherlands. I can finally use my bathroom again.
Evgeny P.
Evgeny P.
Quite happy with this company. They came as agreed, checked the issue and proposed options to chose from. Very clear and transparent and you know what to expect. The drain is now cleaned and i have a warranty it's not gonna be clogged again for at least another 2 years. Happy with the outcome!
Ting Y.
Ting Y.
The company is very good for cleaning the plumbing issues, and very quickly solved the problem! Specialist came very quick and solved the problem in a very professional way! Very recommend!
Stef J.
Stef J.
Hele snelle reactietijd. Snel en vakkundig probleem opgelost. Niet duur. Prijs vooraf bekend.
Suzanne V.
Suzanne V.
Goede service. In de ochtend gebeld en ze kwamen binnen een uurtje! Alle dingen mee om het gelijk te repareren. Raad ze zeker aan!
Ellie P.
Ellie P.
Prima service
Leonie W.
Leonie W.
Top service meteen geholoen
Sandra V.
Sandra V.
Gisteren (op zondag) gebeld, vandaag 9:00 opgelost, super!
Renate K.
Renate K.
Goed en profesioneel bedrijf
Derk van der H.
Derk van der H.
Arjen S.
Arjen S.
Geweldige service, betrouwbaar en goede adviezen.
Christopher H.
Christopher H.
Zondag's last van een volledig verstopte afvoer in de keuken, aan de sifon lag het niet, dus het zat dieper. Na 1 belletje was deze meneer dezelfde ochtend nog ter plaatse en drie kwartier later was het probleem opgelost. Super blij mee!
Saida Ait Haddou A.
Saida Ait Haddou A.
Ik heb mma ontstoppingsdienst gebeld omdat ik een verstopping in mn badkamer had. Ik hoefde niet lang te wachten en mijn probleem werd goed en naar tevredenheid afgehandeld. Zeer aan te raden!
Hester B.
Hester B.
Sabri Z.
Sabri Z.
Remko E.
Remko E.
Snel ter plaatse. Het verstoppings probleem lag helaas buiten de erfgrens. Maar Rachid heeft alles zoveel mogelijk verder schoongemaakt.Prima eerlijke vent, eerlijke prijs. Aanrader.
Romina Sloog (.
Romina Sloog (.
Super friendly, super fast, super honest about pricing. Definitely recommend!!
Anita van H.
Anita van H.
Snelle goede serviceFijn geholpen!
Michel H.
Michel H.
Maandagochtend gebeld voor een verstopping in de keuken en 1,5 uur later al voor de deur staan.Rachid had het probleem heel snel verholpen tegen een vriendelijke prijs.Aanrader!!
Johan O.
Johan O.
Mick J. L.
Mick J. L.
MMA is snel en goed. Prima geholpen!
Esther vd P.
Esther vd P.
Pascal Van G.
Pascal Van G.
Goede en snelle service. Stipt op tijd en naar volle tevredenheid geholpen. De verstopping is helemaal weg.
Ibrahim N.
Ibrahim N.
Vincent T.
Vincent T.
Came immediatley to help with ourblockage, fixed the job within 1/2 hourGreat fast and very well priced service, no surprisesI will definately pass his number on to my friends and colleauges
ER V
ER V
Verstopping in de keuken. Binnen half uur op de stoep en binnen uurtje gefixt. Top!
michael Van de V.
michael Van de V.
Ik had een gootsteen verstopt was , hij heeft deze verstopping verholpen en de prijs kwaliteit verhouding was goed.
Aroushka B
Aroushka B
Snel,duidelijk en kundig.
Maarten S.
Maarten S.
Superservice! Snel ter plaatse, vriendelijke vent en snel opgelost. Volgende keer bel ik hem weer.
Abdelaziz A.
Abdelaziz A.
Paulo M.
Paulo M.
Vriendelijk, behulpzaam en professioneel bedrijf. Waren snel van onze verstopping af! Kan het iedereen aanbevelen.
lindy P.
lindy P.
Prima service!
David N.
David N.
Uitstekend geholpen door Rashid, oorzaak snel gevonden en prima opgelost en afgehandeld.
Victor G
Victor G
Op tijd en snel werk geleverd
Dre V.
Dre V.
Rashid heeft in no time het lek gevonden en gerepareerd supervriendelijk en handig professioneel opgelost !!👍
Omar E.
Omar E.
Pietje P.
Pietje P.
Daniel De R.
Daniel De R.
Snel ter plaatse en probleem vakkundig opgelost!
Leonard T.
Leonard T.
Kwam snel en ook snel opgelost... top!
Lesly V.
Lesly V.
Dhr. Ghazil kwam eerder dan was afgesproken. Hij belde mij ook eerst op dat hij onderweg was. Hij is erg prettig in de omgang en heeft zijn werk vakkundig gedaan. Dat hij drie maanden garantie geeft vind ik erg prettig al hoop ik natuurlijk hem niet weer te zien ;-).
Maarten van de G.
Maarten van de G.
Mohamed B.
Mohamed B.
Hij was snel ter plaatse
Nicole K.
Nicole K.
zahra Z.
zahra Z.
Liesbeth De G.
Liesbeth De G.
youssef R.
youssef R.
Volgende beoordelingenjs_loader

Verstopping Hoofddorp

Een verstopt riool is niet fijn en kan voor veel overlast zorgen. Door preventief een loodgieter of ontstoppingsdienst naar uw afvoeren te laten kijken kan een hoop hoofdpijn schelen. Gemiddeld krijgt elk Nederlands huishouden eens in de 8 jaar te maken met verstoppingen van het riool en/of van de afvoer kanalen. Als ervaren loodgieter heb ik de afgelopen 20 jaar al het een en ander gezien, daarom durf ik ook met 90% zekerheid te zeggen dat ik binnen 30 minuten uw riool verstopping kan verhelpen.

Oorzaak van verstopping Hoofddorp

Een verstopping kent vele verschillende oorzaken. De ene keer ligt dit erg voor de hand, de andere keer is het een zoek en speurwerk. In de meeste gevallen ligt het probleem bij het doorspoelen van vaste objecten. Denk hierbij aan babydoekjes, maandverband, te veel toiletpapier, haar, plastic en ga zo maar door. Door deze objecten komt uw afvoer al snel vol te zitten met troep en loopt deze niet meer goed af. Mijn advies is daarom ook om geen vaste objecten in uw afvoer te stoppen.

Kosten van verstopping in hoofddorp

De kosten van een verstopping Hoofddorp kunnen erg uiteen lopen wanneer de oorzaak onbekend en moeilijk op te lossen is. Met mijn kennis en kunde kom ik mijn uiterste best voor u doen en help ik u snel van uw probleem af. Hiervoor handteer ik een vaste prijs van €87,50, inclusief 30 minuten arbeid. Indien ik extra of meer werkzaamheden verwacht zal ik dit vooraf netjes met u bespreken zodat u weet waar u aan toe bent. Voorrij kosten doe ik niet aan en ik help u graag eerlijk en snel van uw verstopping af.

Start typing and press Enter to search