Water in kruipruimte

24/7 bereikbaar

Dag en nacht sta ik voor u klaar!

Klanten geven mij een

9,4 gemiddeld! Bekijk reviews

Geen voorrijkosten

Gratis voorrijkosten in de regio!

Water in kruipruimte

Heeft u water in kruipruimte onder uw huis? Om verdere schade te voorkomen is het belangrijk dat u snel contact opneemt en zo snel mogelijk het water laat verwijderen. Met mijn unieke pomp kan ik meer dan 6000 liter per minuut weg pompen en is de kruipruimte in een snel tempo weer droog. Indien u water in kruipruimte heeft door een lekkage, zullen wij adviseren hoe deze te dichten is. Waar mogelijk zullen wij dit lek direct voor u dichten.

Water in kruipruimte spoed

Wanneer uw kruipruimte volloopt en er erg veel water in kruipruimte ontstaat is het verstandig om in uw gesprek met mij aan te geven dat het om een spoed melding gaat. Ik zal direct anticiperen en zo snel mogelijk ter plekke komen om uw kruipruimte leeg te pompen.

Waarom MMA Loodgieter?

  • Klanten beoordelen mij met een 9.2
  • Ruim 20 jaar ervaring in het vak
  • Garantie op ons geleverde werk
  • 24/7 bereikbaar
  • Scherpe tarieven
  • €0,- voorrijkosten
  • Professionele apparatuur
  • Water in kruipruimte wegpompen met 6300 liter p.m.
mmaloo

Garantie bij Water in kruipruimte

Wanneer ik het water in kruipruimte heb weggepompt en eventuele lekkages heb gedicht krijgt u van mij 3 maanden garantie. Mochten de werkzaamheden onvoldoende zijn geweest komen wij dit in deze garantie termijn herstellen. Binnen deze 3 maanden lossen wij alle herstel werkzaamheden gratis en snel op. Wacht daarom niet langer en bel: 0800 – 0705

Betrouwbaar & snel

Door onze jarenlange ervaring weten wij snel en precies het probleem te verhelpen. Vooraf informeren wij u over de kosten. MMA Loodgieter staat voor Snel & Betrouwbaar.

24 / 7 bereikbaar

Ik ben 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u bereikbaar en beschikbaar. Wanneer de nood hoog is kom ik u direct helpen. Klanten van MMA ontstoppingsdienst kunnen 24/7 op mij rekenen.

Professionaliteit

Ik ben vakkundig en professioneel. Ik ben een VCA gecertificeerd loodgieter en door mijn jarenlange ervaring heb ik alle problemen vaak meerdere keren gezien en weet hoe die het beste zijn op te lossen.

Ik bel u terug!

Snel en gemakkelijk van uw wateroverlast af? Laat uw telefoonnummer achter en ik bel u zo snel mogelijk terug!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Deze mensen gingen u voor

Door de jaren heen heb ik verschillende werkzaamheden uitgevoerd voor een tal van klanten. De een had water in kruipruimte, de ander een riool verstopping. Vele tevreden klanten gingen u voor. Bel: 0800 – 0705

js_loader

Water in kruipruimte

Water in kruipruimte is een veel voorkomend probleem in vochtige gebieden met oudere woningen. Veel nieuwbouw woningen beschikken niet meer over een kruipruimte dus kan er ook geen water in kruipruimte komen. Het tijdig laten verwijderen van water in uw kruipruimte is erg belangrijk om eventueel rottend hout tegen te gaan.

Start typing and press Enter to search